PRVO OGLAŠAVANJE POSLANIKA SOCIJALISTA! NJEGOV SIN JE UBIO INSPEKTORA U BIJELJINI: "U šoku, sam, ne znam detalje! Desilo se...."

Autor:

Hronika

02.10.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac mladića koji je usmrtio inspekrora rekao je za portal Republika.rs da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

PRVO OGLAŠAVANJE POSLANIKA SOCIJALISTA! NJEGOV SIN JE UBIO INSPEKTORA U BIJELJINI: "U šoku, sam, ne znam detalje! Desilo se...."

Foto: Printscreen/Facebook/YouTube

Zoran Kokanović, Nikola Kokanović, ubistvo inspektora

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sinoć hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića. Prema nezvaničnim informacija, oni nisu bili u sukobu.

Otac mladića koji je usmrtio inspekrora rekao je za portal Republika.rs da je u šoku, i da ne zna šta se desilo.

- Desilo se, ne znam detalje, u šoku sam. Molim Vas za razumevanje - poručio je Zoran Kokanović narodni poslanik, otac mladića koji je usmrtio inspektora.

Podsetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni  Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih dela.

Da podsetimo, načelnik Odeljenja za hirurške grane bijeljinske Bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Kako kaže Todorović, policijski inspektor dovezen je sa dve rane.

- Radi se o dve rane, jednoj prostrelnoj i jednoj ustrelnoj u predelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života - rekao je Todorović novinarima.

Todorović je rekao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Penzioner

02.10.2023 18:38

Tata ga vaspitavao da ide u biblioteku....a ovaj balvan zaluto' u kafanu pa ubio inspektora !!!! Tuzna prica za taticu narodnog poslanika !!!!!

ssss

02.10.2023 21:20

Sta kaze tatica, desilo se! Kazi, znao sam da ce jednom, tako nesto napraviti, jer je postao kriminalac. E, sad, sto je mislio da je "veliki" krimi Dzimi, kriv si samo ti, jer si mu bezdusno pomagao u njegovim aktivnostima, tako sto si mu zavrsavao dela da za njih ne odgovara! Tebe bih isto kao i njega, bacio na robiju!