IZA REŠETAKA SIN NARODNOG POSLANIKA I JOŠ TRI POMAGAČA! Poznat identitet svih uhapšenih u Bijeljini - oglasili se iz Tužilaštva

Autor:

Svet

02.10.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se navodi, uviđaj je izvršen uz prisustvo dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

IZA REŠETAKA SIN NARODNOG POSLANIKA I JOŠ TRI POMAGAČA! Poznat identitet svih uhapšenih u Bijeljini - oglasili se iz Tužilaštva

Foto: youtube.com/RTRS vijesti

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini oglasilo se o ubistvu policijskog inspektora Nenada Markovića, navodeći da su osim Nikole Kokanovića iz Brčkog, uhapšeni još i D.S., B.S. i D.Š. koji se terete za pomaganje u teškom ubistvu, prenosi Bijeljina.com.

- U ulici Meše Selimovića ispred ugostite objekta ”Džil” u Bijeljini iz vatrenog oružja je ubijen policijski službenik N.M. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo uhapšen je izvršilac N.K. iz Brčkog, kao i tri osumnjičena lica D.S., B.S. i D.Š., koji su lišeni slobode zbog postojanja osnova sumnje da su preduzimali radnje kao pomagači u izvršenju krivičnog djela - saopštilo je OJT Bijeljina.

Zločin je kvalifikovan kao teško ubistvo iz stava 5. za koje je Krivičnim zakonikom RS zaprećena kazna od najmanje deset godina do doživotnog zatvora.

- Uviđaj je izvršen uz prisustvo dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a nadalje se preduzimaju sve potrebne istražne mjere i radnje. Ovo Tužilaštvo će za sutra zakazati konferenciju za novinare, a vezano za navedeni događaj - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading