ĆERKA PRIJAVILA UBISTVO U VLADIČINOM HANU: Došla kući i zatekla mrtvu majku - otac u alkoholisanom stanju izbo nožem suprugu u vrat!

Autor:

Hronika

30.09.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici.

ĆERKA PRIJAVILA UBISTVO U VLADIČINOM HANU: Došla kući i zatekla mrtvu majku - otac u alkoholisanom stanju izbo nožem suprugu u vrat!

Foto: Shutterstock

Muškarac D. S. (61) sumnjiči se da je sinoć oko 21:30 sati nožem napao svoju suprugu D. S. (55), nanevši joj povrede u predelu vrata, koje su nažalost bile fatalne.

Do nesreće došlo je u selu Repince, u opštini Vladičin Han.

Nakon incidenta, javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju je izvršio uviđaj na mestu zločina i naložio obdukciju tela, koju će sprovesti Zavod za sudsku medicinu u Nišu.


Prema informacijama Višeg javnog tužilaštva, protiv osumnjičenog je doneta odluka o zadržavanju.

- Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ubistva i biće priveden u Više javno tužilaštvo (VJT) radi saslušanja - navodi se u saopštenju.

Kako je Više javno tužilaštvo navelo, ćerka žrtve je prijavila ceo slučaj, a ona je i zatekla svoju mrtvu majku.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila je svađa u porodičnom domu. Suprug žrtve, u očigledno alkoholisanom stanju, sumnja se, upotrebio je nož kako bi napao svoju suprugu i nanio joj povrede u predelu vrata.

Nezvanično se saznaje da su odnosi u porodici bili narušeni, a supružnici su se nalazili u procesu razvoda. Ranije nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici. Supružnici D. S. i D. S. živeli su kao podstanari sa svojom ćerkom i njenim detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading