DOLIJAO NASILNIK: Mladić koji je u Novom Pazaru nožem izbo sugrađanina, prošle godine počinio isto!

Autor:

Hronika

27.09.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

DOLIJAO NASILNIK: Mladić koji je u Novom Pazaru nožem izbo sugrađanina, prošle godine počinio isto!

Foto: Shutterstok, MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave Novi Pazar danonoćnim radom ušli su u trag, a potom i lišili slobode muškarca iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva. Njega je policija lišila slobode u porodičnoj kući na uglu Metohijske i Mitrovačke ulice u novopazarskom naselju Lug.

Uhapšen je E.B. (26) iz Novog Pazara koji je nožem pokušao da ubije sugrađanina H.R. (21). Takođe, on se sumnjiči da je 14. jula prošle godine, u Prvomajskoj ulici, nožem ubo radnika kladionice, pa je protiv njega podneta krivična prijava.

Podsećamo, on je u noći između 25. i 26. septembra u Gradskoj ulici u centru Novog Pazara, maskiran ušao u ugostiteljski objekat i nožem naneo povrede mladiću H.R. u predelu vrata i grudnog koša.

Povređeni H.R. se nalazi na hirurškom odeljenju novopazarskog Zdravstvenog centra, sa povredama u predelu vrata i grudnog koša, a trenutno je van životne opasnosti. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading