SAHRANIĆEMO GA ZA KOJI DAN: Gradonačelnik Gradačca otkrio da će Nermin Sulejmanović konačno biti pokopan

Autor: Republika

Hronika

24.09.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, celu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu

SAHRANIĆEMO GA ZA KOJI DAN: Gradonačelnik Gradačca otkrio da će Nermin Sulejmanović konačno biti pokopan

Foto: Shutterstock, Facebook

Telo Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u hladnjači JKP Komemorativni centar Tuzla. Međutim, sve je izvesnije da bi u narednom periodu konačno trebalo da bude sahranjen.

Nakon što se njegov otac odrekao dužnosti ukopa, celu proceduru preuzela je vlast u Gradačcu, piše N1.

Edis Dervišagić, gradonačelnik ove lokalne zajednice kaže da su procedure u toku i da bi u narednim danima moglo doći do ukopa Sulejmanovića i to skoro dva meseca od nezapamćenog zločina, prenosi Srpskainfo.

– Može očekivati u narednih desetak dana i verujem da u tom periodu to možemo završiti. Sve je još u fazi pribavljanja neophodne dokumentacije – rekao je Dervišagić.

Gradačac je i dalje zavijen u crno posle nezapamćenog zločina u kojem je Sulejmanović prvo pretukao pa potom ubio Nizamu Hećimović , dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Sve je to, podsećamo, uživo prenosio putem društvenih mreža.

Tu se njegov krvavi pir nije zaustavio. Potom je usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a njihovu suprugu, odnosno majku Harisu, teško ranio.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading