ŠOKANTNO! ISPLIVALA FOTKA MONSTRUMA NERMINA SA ĆERKOM NAČELNIKA STANICE: Ona se bez srama hvalila - "Ovo nam je bila zadnja kafa"

Autor: Republika

Hronika

17.09.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je zbog dešavanja u Gradačcu smenjen njen otac, Zehrudin Hasić

ŠOKANTNO! ISPLIVALA FOTKA MONSTRUMA NERMINA SA ĆERKOM NAČELNIKA STANICE: Ona se bez srama hvalila - "Ovo nam je bila zadnja kafa"

Foto: Avaz

Telo trostrukog ubice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još niko nije podneo zahtev za njegovo uzimanje.

Ovo je rekao danas za portal "Avaza" direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić.

Telo Sulejmanovića, koji je 11.avgusta ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i sve prenosio na Instagramu, već više od mesec dana nalazi se u hladnjači.

On je ubio i dvoje državljana Turske i ranio tri osobe.

U trenutku kada je objavljena vest da je pomahnitali ubica Sulejmanović počinio samoubistvo, ćerka policijskog načelnika Gradačca, poslala je na društvenim mrežama fotografiju sa ubicom, uz poruku: "Ovo nam je bila zadnja kafa".

Hasićeva ćerka bila je Sulejmanovićeva prijateljica.

Nedavno je zbog dešavanja u Gradačcu smenjen njen otac, Zehrudin Hasić, načelnik Policijske uprave Gradačac, odlukom policijskog komesara Uprava policije TK Dževada Kormana.

Hasić je nakon smene premešten na drugo radno mesto u okviru MUP-a TK.

Foto: Avaz

 

Smenjen je i njegov zamenik. Na Hasićevu poziciju imenovan je komandir policijske uprave Srebrenik Edin Karić.

Do smene je došlo zbog određenih provera koje se vode u vezi Sulejmanovića. Ranije je suspendovana policajka Dženana Selimović i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading