POTRESNE REČI OCA KRVNIČKI UBIJENE IVANE! Albanac ju je udavio, braća našla telo, porodica slomljena: Najgori su ovi samački sati!

Autor:

Hronika

19.09.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac ubijene Ivane Krivokapić ne miri se sa sudbinom koja je zadesila njegovu ćerku i čitavu porodicu, godinu dana od njene smrti njegove reči kidaju dušu.

POTRESNE REČI OCA KRVNIČKI UBIJENE IVANE! Albanac ju je udavio, braća našla telo, porodica slomljena: Najgori su ovi samački sati!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/Facebook

Ubijena Ivana Krivokapić

Otac Ivane Krivokapić (26) koja je ubijena u decembru prošle godine na Zvezdari u Beogradu, Slobodan Krivokapić, oglasio se na društvenim mrežama i potresnim rečima se obratio svojoj pokojnoj ćerki.

- Dođe dan kad ne želiš da progovoriš ni reč, kad poželiš mnogo, a u stvari znaš da ti treba samo malo, kad kažeš "sve je u redu", a nije, kad se praviš srećan, a do života ti nije - napisao je Slobodan i dodao:

- Najgori su ovi samački sati, stegnu ti dušu, uspori korak, zamagli misli, sve stane, a misli putuju, putuju ka tebi anđele moj. Ova tišina zna da krije mnogo bola i da danas neću prvi put čuti poziv i umilne reči "srećan rođendan tata"!

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Ivana Krivokapić, Jetmir Gočaj

Podsetimo, Ivana je ubijena 24. decembra prošle godine, a njeno telo su pronašla njena braća koja su se zabrinuli jer im se nije javila na telefon.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna devojka ugušena tako što joj je ubica stavio ruku preko nosa i usta, a vidljive povrede imala je na rukama po čemu se videlo da je pokušala da se odbrani od nasilnika. Takođe, istragom je utvrđeno da ju je ubio prijatelj sa kojim je išla na planinarenje i kom je verovala - Albanac iz Crne Gore, Jetmir Gočaj koji je u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Blanka

19.09.2023 21:18

Prokleti, prokleti bili svi koji rastave nas...