HOROR U BATAJNICI! Mladića udario putnički voz, nedaleko od železničke stanice!

Autor:

Hronika

19.09.2023

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o uzrocima nesreće biće poznati nakon što policija završi istragu.

HOROR U BATAJNICI! Mladića udario putnički voz, nedaleko od železničke stanice!

Foto: Shutterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata u Batjnici, nedaleko od železničke stanice, mladić starosti oko 30 godina izgubio je život nakon što ga je udario putnički voz koji je saobraćao iz Beograda ka Novom Sadu.

Pretpostavlja se da je tragediju prijavio mašinovođa voza, iako nije uspeo da spreči nesreću. Hitna pomoć je brzo reagovala, ali nažalost, mladić je preminuo na licu mesta.

Mladića je udario putnički voz koji saobraća iz Beograda ka Novom Sadu. Pretpostavlja se da je slučaj policiji prijavio mašinovođa koji nažalost nije uspeo da spreči tragediju. Muškarac je preminuo ubrzo nakon što ga je voz udario a telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu - rečeno je.

Policija je izvršila uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti ove tragične nesreće. Detalji o uzrocima nesreće biće poznati nakon što policija završi istragu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading