UHAPŠEN MLADIĆ I MALOLETNIK KOJI SU ZOLJOM GRAĐALI KUĆU U BATAJNICI: Pukom srećom nije bilo povređenih - projektil završio u dnevnoj sobi!

Autor:

Hronika

12.09.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima se na teret istavljaju krivična dela Izazivanje opšte opasnosti i Neovlašćena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

UHAPŠEN MLADIĆ I MALOLETNIK KOJI SU ZOLJOM GRAĐALI KUĆU U BATAJNICI: Pukom srećom nije bilo povređenih - projektil završio u dnevnoj sobi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zoljom na kuću u Batajnici

Mladić (24) i maloletnik uhapšeni su zbog sumnje da su 25. avgusta u jutarnjim časovima ispalili projektil velike razorne moći iz ručnog raketnog bacača tzv. zolje na porodičnu kuću u Batajnici, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, na teret im se stavljaju krivična dela Izazivanje opšte opasnosti i Neovlašćena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nisu znali da li je bomba ili zemljotres

Kako pričaju komšije, u trenutku kada je bačena zolja, sijalice su popucale, a slike sa zidova pale su na pod.

- Uplašili smo, nismo znali šta je u pitanju, da li je bomba ili zemljotres. Hvala Bogu policija je jako brzo došla i nema povređenih - dodaju uplašeni meštani.

Kako kažu, u kući u kojoj je ispaljen ovaj projektil žive dva momka i devojka jednog od njih.

- Imali su sličnu situaciju i prošle godine, kada im je neko kroz prozor ubacio bombu. Šta se krije iza toga, mi zaista ne znamo - navode oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading