RANIJE IM BAČENA BOMBA U PRIZEMLJE, A SAD IM ZOLJOM NAPALI SPRAT: Detalji napada u Batajnici - komšije u šoku, čuo se jak udarac, pa projektil zavšio u dnevnoj sobi (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

26.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celo naselje u Batajnici je potresao snažan udarac verovatno kada je zolja probila zid kuće.

RANIJE IM BAČENA BOMBA U PRIZEMLJE, A SAD IM ZOLJOM NAPALI SPRAT: Detalji napada u Batajnici - komšije u šoku, čuo se jak udarac, pa projektil zavšio u dnevnoj sobi (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Zoljom na kuću u Batajnici

Nepoznata osoba ispalila je projektil na kuću u Batajnici u noći između četrvtka i petka. Projektil je probio deo kuće i završio u dnevnom boravku.

Prema rečima komšije koji živi preko puta, incident se dogodio oko 3:20.

- Celo naselje potresao je udarac najverovatnije kada je zolja probila zid. Oni su i pre imali sličan incident kada je pre godinu dana u prizemlje njihove kuće bačena bomba - kaže  komšija za portal Republika.rs.

Kako dodaje, na svu sreću zolja nije eksplodirala, a pričinjena je manja materijalna šteta.

 

 

- Slomljeni su crepovi koje su juče menjali. Takođe, to je bio tako jak udarac, da su i komšiji koji živi u blizini popucala stakla - zaključuje komšija za naš portal.

Da podsetimo, do ovog nesvakidašnjeg događaja došlo je 25. avgusta oko 3.20 satikada je projektil probio deo kuće i završio u dnevnom boravku

U kući je, kako se saznaje, u tom trenutku bilo nekoliko ljudi, a samo pukom srećom niko nije povređen.

Kako se saznaje, muškarac koji u njoj živi je u tom trenutku spavao u spavaćoj sobi, a na kući je pričinjena materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading