PAO BALKANSKI KARTEL U ŠPANIJI: Zaplenjeno nekoliko TONA kokaina i oko 200.000 evra, drogu sakrili u ribarski brod! (VIDEO)

Autor:

Hronika

16.09.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija uhapsila je pet osoba zbog šverca kokaina.

PAO BALKANSKI KARTEL U ŠPANIJI: Zaplenjeno nekoliko TONA kokaina i oko 200.000 evra, drogu sakrili u ribarski brod! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Španska policija, zajedno sa američkom agencijom za borbu protiv narkotika - DEA, 11. septembra je zaplenila 2.300 kilograma kokaina, sakrivenog u ribarskom brodu nedaleko od Viga, saopštila je policija Španije.

Tokom ove akcije je uhapšeno pet osoba, a kako se navodi u policiji, droga pripada ''Balkanskom kartelu''.

Naime, policija je presrela ribarski brod i uhapsila četiri člana posade, a kasnije i osobu koja je pratila teret iz Viga. Ta osoba je najpre pobegla u Madrid, ali je u jednom od hotela uhapšena.

Takođe, policija je upala i u dva stana u Korunji i zaplenila luksuzni automobil i oko 200.000 evra.

Čitava akcija je izvedena nakon što je istragom utvrđeno da ''Balkanski kartel'' planira da špansku luku koristi kao tranzitnu tačku za kokain iz  Južne Amerike.

Španska policija je navela i da su šverceri drogu do blizine španske obale dopremali u brodovima za prevoz kontejneraa, nakom čega je pretovarivana u manja plovila, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading