PRVO SAM ČULA DA JE POGINUO, A ONDA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Ovo je muškarac koji je ubijen, pa telo ostavljeno u automobilu da bi se ISCENIRAO udes!

Autor:

Hronika

16.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ubistva u Rudnu kod Kraljeva su uhapšena petorica muškaraca.

PRVO SAM ČULA DA JE POGINUO, A ONDA SAM SAZNALA JEZIVU ISTINU: Ovo je muškarac koji je ubijen, pa telo ostavljeno u automobilu da bi se ISCENIRAO udes!

Foto: FACEBOOK

Saša S. ubijen u Rudnu

Smrt Saše S. (41) iz Trstenika, čije je telo pronađeno je u petak ujutru u kanalu pored puta na Rudnu kod Kraljeva, u automobilu koji je udario u drvo, nije prouzrokovana udesom, već je kako policija sumnja, reč o ubistvu.

Kraljevačka policija je zbog toga uhapsila petoricu muškaraca, skoro svi iz Trstenika, zbog sumnje da su počinioci i učesnici.

Kako se saznaje, reč je o sezonskim radnicima koji su na rudnjanskoj visoravni radili na poslovima vađenja krompira, piše Blic.

Lažiran udes

Meštani su pozvali policiju u petak ujutru oko 7.30 kada su primetili prevrnuti automobil kraj puta, i vozača koji nije davao znake života. U početku se mislilo da je reč o saobraćajnom udesu.

- Primetila sam u petak ujutru, dok sam šetala sa prijateljicom, kako je nekoliko policijskih automobila prošlo ovim inače lokalnim putem koji vodi od centra Rudna ka selu Bzovik. Odmah mi je bilo jasno da se nešto događa, i vratile smo se kući. Prvo sam čula da je neko poginuo, a onda u petak uveče pročitam vest da je taj u autu, ustvari ubijen - kaže jedna od meštanki sa Rudna.

Međutim, policija je nakon vidljivih povreda na telu Saše S. i posekotina koje je imao, pokrenula istragu, i došla do počinioca za koje sumnjaju da su učestvovali u smrti ovog muškarca.

Kraljevačka policija uhapsila je braću Denisa V. (25) i Danijela V. (26) iz Trstenika, kao i Kristijana R. (21) iz Kruševca, Zorana V. (51) i Dragana L. (73), obojica iz Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Kako se saznali, radi se o sezonskim radnicima kojih u septembru uvek ima dosta na Rudnu, jer je ovo mesto poznato po velikim zasadima krompira. I u ovom trenutku su poslovi na njegovom vađenju.

Svađa počela u kafani

Muškarci su sedeli u kafani u centru Rudna. Svađa je započela i dok su još bili unutra, a nastavila se kasnije i ispred kafane.

- I ranije se dešavalo da dođe do nekih svađa, ali na tome se sve i završavalo. Sada je ovo otišlo mnogo daleko - pričaju pojedini meštani.

Kako je pokazala istraga, ubijeni Saša je seo u svoj auto zajedno sa ostalima, iako se u ovom trenutku osim braće ne zna koliko još njih je bilo u kolima.

- Autom su se uputili ka Bzoviku. Dok je upravljao vozilom, zadali su mu više udaraca po glavi i telu. Potom ga je jedan od braće, više puta posekao nožem, nakon čega je Saša S. sleteo s puta. Tu su ga i ostavili. To se sve dogodilo par kilometara od kafane u kojoj su pre toga sedeli - saznaje se u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading