POZNATO STANJE PREŽIVELIH SRPSKIH PUTNIKA U NESREĆI KOD SOLUNA! Evo GDE su Srbi nakon prevrtanja autobusa

Autor:

Hronika

15.09.2023

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radmilo Belić, koji je u proteklim danima informisao javnost o stanju Srba, objavio je vest koju su svi čekali!

POZNATO STANJE PREŽIVELIH SRPSKIH PUTNIKA U NESREĆI KOD SOLUNA! Evo GDE su Srbi nakon prevrtanja autobusa

Foto: Protothema.gr

Srpski autobus

Gotovo svi građani Srbije koji su povređeni u udesu autobusa i putničkog automobila, vraćaju se kućama, dok poslednji povređeni pacijent ostaje na bolničkom lečanju, saopšteno je u grupi Grčka Info.

Kako dodaju, i taj jedan preostali pacijent ima zakazane poslednje preglede za sutra, posle čega bi njegov povratak u Srbiju takođe bio moguć, prenosi Telegraf.

Foto: www.profimedia.rs

Prevrnut srpski autobus na putu do Soluna

- Dragi prijatelji, u toku noći svi naši sugrađani koji su povređeni u udesu se vraćaju kući iz bolnice u Kilkisu. Ostaje samo još jedan pacijent u Ipokratiou u Solunu koji za sutra ima poslednje preglede i očekuje se da ukoliko sve bude prema očekivanjima da u ponedeljak bude pušten da ide kući. Tako da ćemo ako da Bog u ponedeljak moći da kažemo da su svi sa svojim najmilijima. Iskreno se nadam da više neću obljavljivati postove ove sadržine, već da ćete od mene ponovo čitiati o nepoznatoj Grčkoj i o Jonskim tirkiznim bojama. Sve vas pozdravljam iz Soluna - stoji u objavi Radmila Belića, koji je u proteklim danima informisao javnost o stanju povređenih Srba.

Foto: Protothema.gr

Smrskano vozilo grčkih tablica u kome su poginuli putnici

Podsetimo, nesreća se dogodila 10. septembra na 521. kilometru auto-puta Atina-Solun, blizu graničnog prelaza Evzoni, na putu za Stavros. U nesreći su poginula četiri putnika iz automobila grčkih registarskih tablica.

Automobil je prešao u suprotnu traku i udario u autobus. Svi poginuli bili su u automobilu. U nesreći je sa puta sleteo još jedan automobil, srpskih tablica, u kom su bili majka i dete, ali oni, na sreću, nisu povređeni.

Od 78 osoba u autobusu, povređeno je njih 40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading