ZASPAO NA SIMSU, PA PAO SA 4. SPRATA: Evo u kakvom je stanju Novosađanin (21)!

Autor:

Hronika

14.09.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, rekao je da je njihova ekipa je primila poziv u 00.55 časova u Fruškogorskoj 47 po pozivu policije i vatrogasaca zbog pada sa četvrtog sprata.

ZASPAO NA SIMSU, PA PAO SA 4. SPRATA: Evo u kakvom je stanju Novosađanin (21)!

Foto: Tanjug/J. PAP, Shutterstock

Policija u Novom Sadu

Novosađanin H. A. (21) koji je povređen sinoć kada je pao sa četvrtog sprata zgrade, sa simsa na kojem je spavao, zadobio je teške telesne povrede i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine.

- On je u UC KCV dovezen kolima Hitne pomoći, gde je primljen zbog povreda koje je zadobio prilikom pada. Radi se o teškim politraumatskim povredama gde su vodeće povrede kičmenog stuba i karlice - saopštio je Siniša Knežević, PR Kliničkog centra Vojvodine.

Nakon pregleda, laboratorijske i radiološke obrade, prema njegovim rečima, indikovano je hospitalno lečenje.

- U trenutku ovog izveštavanja pacijent je hemodinamski stabilan, smešten u UC KCV radi daljeg lečenja - dodao je Knežević.

Kako se nezvanično saznaje, prema prijavama građana mladić je spavao na simsu, a tek treba da se utvrde sve okolnosti, što neće biti moguće dokle god njegovo zdravstveno stanje ne bude stabilno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading