JEZIVO! VARALA RODITELJE DECE SA POSEBNIM POTREBAMA: Žena sa osnovnom školom i lažnom diplomom davala terapije mališanima, a kad su je "provalili" pretila im i govorila da su ludi!

Autor:

Hronika

13.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona nije nikakav stručnjak za rad sa decom nego žena sa osnovnom školom koja je lečila decu na svoju ruku ko zna kako i ko zna šta je od toga bilo dobro, a šta loše za mog unuka, ispričala je očajna baka.

JEZIVO! VARALA RODITELJE DECE SA POSEBNIM POTREBAMA: Žena sa osnovnom školom i lažnom diplomom davala terapije mališanima, a kad su je "provalili" pretila im i govorila da su ludi!

Foto: Shutterstock, Facebook

U moru lekara sa lažnim diplomama koji su u proteklom periodu završavali iza rešetaka jer su varali ljude, jedan se posebno istakao, budući da je bio na štetu dece sa posebnim potrebama

Naime, o ovom jezivom slučaju, Republika je saznala preko jedne grupe na Fejsbuku, kada je korisnica upozorila druge članove da se pripaze žene sa lažnom diplomom koja se, inače, predstavlja kao stručnjak.

- Moram da podelim sa vama ovu priču jer ste majke, bake i treba da pazimo na svoju decu i kome ih poveravamo. Moj unuk je dete sa posebnim potrebama. Ćerka je čula za terapiju u senzornoj sobi i da to pomaže deci. Našli smo gospođu "Dobrilu" koja radi tu terapiju u Liparu i odveli smo unuka tamo. Sve bismo pokušali da mu bude bolje, kao i svaka porodica - započela je svoju priču starija gospođa, pa nastavila:

- Prvo je sve izgledalo lepo i rekla nam je da dete treba da dođe na seriju od 30 terapija. Prošli smo kroz taj krug terapija i uredno sve platili. Posle pauze smo hteli da dete ide ponovo, verovali smo jer je rekla da će mu pomoći. Ali, gospođa je rekla ćerki da sada više ne radi neko vreme, pa da se javi tamo krajem godine.

Foto: Facebook

 

Prema njenim rečima, ništa ne bi bilo toliko čudno i sumnjivo, da im žena kod koje su vodili dečaka, nije rekla da nikome ne govore da su dolazili kod nje i da je ni slučajno nikome ne preporučuju.

- To nam je bilo jako čudno, pogotovo meni jer imam veliko životno iskustvo. Onda smo se bolje raspitali o toj ženi i shvatili smo nešto strašno. Bili smo prevareni. Ona više ne radi jer je imala lažnu diplomu. To se saznalo i zabranjen joj je rad. Ona nije nikakav stručnjak za rad sa decom nego žena sa osnovnom školom koja je lečila decu na svoju ruku ko zna kako i ko zna šta je od toga bilo dobro, a šta loše za mog unuka - navela je baka dečaka, pa dodala da od "Dobrile" nisu dobili ni izvinjenje, a ni novac nazad.

- Niti smo dobili izvinjenje, niti smo dobili nazad pare, niti je imala neko objašnjenje za nas. Još nas je i pravila ludima, napala nas da pričamo gluposti i pretila nam. Malo me je sramota da ovo pišem jer smo ispale glupe, ali vidim u ovoj grupi i na drugim mrežama da žene pišu o tome, da su čule za ovu terapiju i ženu koja pomaže. Molim vas pazite, nemojte da prođete kao mi. Uvek proverite ko je ta osoba gde vodite dete, puno je ljudi koji hoće da prevare igraju se Boga i doktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading