POLICIJA DANIMA TRAGA ZA NESTALIM BOLESNIM DEČAKOM (6)! Majka tvrdi da ga je prodala jer ga je zaposeo demon!

Autor:

Svet

24.04.2023

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolesno dete sa smetnjama u razvoju, prijavljeno je kao nestalo 20. marta. Teksaška služba za zaštitu dece primila je anonimnu dojavu da nije viđen od novembra 2022.

POLICIJA DANIMA TRAGA ZA NESTALIM BOLESNIM DEČAKOM (6)! Majka tvrdi da ga je prodala jer ga je zaposeo demon!

Foto: Unsplash/ Caleb Woods

Šestogodišnji dečak koji je prijavljen kao nestao u Evermanu u Teksasu je najverovatnije mrtav, smatra policija. Njegova majka tvrdi da ga je prodala u samoposluzi jer “ima demona u sebi”.

Šef policije Kreg Spenser rekao je da je potraga za Noelom Rodrigez-Alvarezom sada istraga o smrti i da pokušavaju da pronađu njegovo telo.

Bolesno dete sa smetnjama u razvoju, prijavljeno je kao nestalo 20. marta. Teksaška služba za zaštitu dece primila je anonimnu dojavu da nije viđen od novembra 2022. Spenser navodi da je majka Sindi Rodrigez-Sing koristila invaliditet šestogodišnjeg dečaka da dobije državnu pomoć.

Republika

Foto: Profimedia

Zlostavljanje, Ilustracija

 

Prema dojavi koju je dobila policija, dečak je poslednji put viđen u oktobru prošle godine i delovao je neuhranjeno. Dečakova majka ga je navodno nazvala “zlim i opsednutim” i rekla ljudima da dečak “ima demona u sebi” i da se plaši da bi mogao da povredi novorođene blizance – sestru i brata.

Rodrigez-Sing i dečakov očuh, Aršdip Sing, odleteli su sa ostalih šestoro dece iz Dalas-Fort Vorta u Indiju dva dana nakon što je prijavljen nestanak. Šestogodišnji Noel nije bio sa njima. Par se suočava sa optužbama za krivično delo napuštanje dece i ugrožavanje dece, a vlasti rade na njihovom izručenju u SAD.

Policija sada traga za telom šestogodišnjaka.

- Ovo nije vest kojoj smo se nadali. Moramo da ostanemo jedinstveni i da se borimo za Noela - rekao je Spenser.

Prema policijskim informacijama, mali Noel je poslednji put pregledan kod lekara u julu prošle godine. Nakon toga, majka i očuh nisu uspeli da ga dovedu na preglede, zbog čega su nadležni uputili upozorenje da će izgubiti državnu pomoć koju dobijaju za njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Američka policija, Ilustracija

 

Rodrigez-Sing je tada navodno zamolila drugu majku da "pozajmi“ njeno dete da izigrava Noelu u ordinaciji, rekavši vlastima da dečak ima kovid.

- Porodica je znala da je majka zlostavljala i zanemarivala Noela. Jedna rođaka je videla da ga je udarila kada je pio vodu jer nije želela da pokvasi pelenu. Drugi rođaci su rekli da mu je često uskraćivala vodu i hranu jer nije volela da mu menja pelene - rekao je šef policije, piše Dejli mejl.

Rođaka je policiji rekla da je Rodrigez-Sing sama rekla njenoj majci da je prodala Noela nekome u “Fiesta Marketu”. U policiji navode da za ovo nema dokaza, smatraju da je majka ovo izjavila kako bi ometala istragu.

O njenom zlostavljanju bolesnog deteta policiji je svedočio i njen brat. On je rekao da je šestogodišnjaka majka udarila ključevima od automobila nakon što je popio vodu.

Policija je kontaktirala i dečakovog biološkog oca, koji je rekao da dečaka dugo nije video.

Pretresena kuća

Nakon što je Noelova porodica 22. marta dobila vize i odletela u Indiju preko Turske, policija je pretresla njihovu kuću. Reč je o preuređenoj šupi u dvorištu kuće u vlasništvu Čarlsa Parsona.

Deo betonskog dvorišta na imanju je iskopan i otkriveno je da je nedavno izliven i da je Rodriguez-Sing platila betoniranje iako nije bila vlasnica imanja. Pretresom i kopanjem nisu pronađeni dokazi koji bi policiju doveli do tela dečaka.

U istragu ovog slučaja uključeni su FBI, Odeljenje za porodična pitanja Teksasa, Alijansa za decu i Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu decu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading