"ČUO SE JAK UDARAC, TATA JE ZAGRLIO MAMU! TAD SMO POČELI DA IH IZVLAČIMO!" Srpkinja o detaljima jezive nesreće u Solunu!

Autor:

Hronika

10.09.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je turistički autobus sa srpskim registarskim oznakama i 78 putnika frontalno naleteo na automobil sa četiri putnika.

"ČUO SE JAK UDARAC, TATA JE ZAGRLIO MAMU! TAD SMO POČELI DA IH IZVLAČIMO!" Srpkinja o detaljima jezive nesreće u Solunu!

Foto: RINA

U ranim jutarnjim časovima danas, na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzoni, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe izgubile život, a mnoge su povređene.

Nesreća se dogodila kada je turistički autobus sa srpskim registarskim oznakama i 78 putnika frontalno naleteo na automobil sa četiri putnika. Tri putnika iz automobila su nažalost pronađena mrtva na licu mesta, dok je četvrti putnik zadobio ozbiljne povrede.

- Tata je spavao, mama nije, kada je čula jak udarac, i videla šta se dešava, probudila je tatu, tata je nju zagrlio uz sebe i autobus se okrenuo, onda ne nastao haos. Tata je polomio staklo šibera, i krenuli su da izvlače putnike, mama i tata su dobro bar tako kaži, u bolnici su, mama je ugruvana, leđa je bole, tata ima neke ogrebotine po licu - navela je uznemirena žena. 

Policija i hitne medicinske ekipe odmah su stigle na mesto nesreće i preuzele kontrolu nad situacijom. Prema prvim izveštajima, 53 osobe su povređene i prevezene vozilima Hitne pomoći u bolnice u Kilkisu i Solunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading