SRBIN SE NIJE UTOPIO, IGRAO SE SA DECOM PA JE JEZIVO SKONČAO! Žena upućena u tragediju SVE OTKRILA - njene reči lede krv! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.08.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Administrator grupe je napomenuo da postoje različite verzije događaja, ali žena je istakla da nema mesta nagađanjima i da je smrt turiste rezultat srčanog udara.

SRBIN SE NIJE UTOPIO, IGRAO SE SA DECOM PA JE JEZIVO SKONČAO! Žena upućena u tragediju SVE OTKRILA - njene reči lede krv! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Smrt srpskog turiste starog 48 godina, koja se dogodila juče na plaži u popularnom letovalištu Nikiti na Sitoniji, šokirala je javnost i ostavila mnoga pitanja bez odgovora.

Iako se pojavile dve različite informacije o uzroku smrti, jedna da se utopio, a druga da je doživeo srčani udar, situacija je izazvala zabrinutost i saosećanje među ljudima.

- Čovek se nije utopio, nego je doživeo srčani napad u toku igranja sa porodicom u vodi u Nikitiju. Radila sam kao prevodilac u Lučkoj kapetaniji sa suprugom i decom. Velika tragedija i veoma potresno - napisala je ona u grupi "Live from Greece".

Prema rečima jedne Srpkinje koja radi kao prevodilac u Lučkoj kapetaniji, tragedija se odigrala tokom igranja u vodi sa porodicom. Ona je iznela informaciju da je čovek izgubio dah, poplavio i preminuo, ukazujući da se nije radilo o utapanju, već o srčanom napadu.

Foto: Facebook

 

Grupa "Live from Greece" na društvenim mrežama bila je mesto gde je ova informacija prvo podeljena. Administrator grupe je napomenuo da postoje različite verzije događaja, ali je prevodilac istakla da nema mesta nagađanjima i da je smrt turiste rezultat srčanog udara.

- Prevodila sam ceo dan i na vezi smo i sinoć bile oko dokumentacije iz mrtvačnice. Oni su se igrali loptom, čovek je ostao bez daha, poplaveo i izdahnuo. Nema nikakvih nagađanja nažalost, ni drugih verzija - navela je ona.

Smrt turiste je ostavila porodicu, prijatelje i javnost u tuzi, a dok se čekaju zvanični rezultati obdukcije, ostaje žal za izgubljenim životom i saosećanje prema porodici koja prolazi kroz ovu tešku situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Tourist

11.08.2023 14:05

Na zalost desilo se ispred nas i dece, srčani udar je u pitanju.