SRBI PREŽIVLJAVAJU PAKAO, BROJ POVREĐENIH PUTNIKA RASTE! Ovo su najnovije informacije o JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći u Grčkoj!

Autor:

Hronika

10.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nesreće je došlo kada se autobus dabl-deker sa srpskim tablicama i 78 putnika direktno sudario sa automobilom u kome je bilo četvoro putnika.

SRBI PREŽIVLJAVAJU PAKAO, BROJ POVREĐENIH PUTNIKA RASTE! Ovo su najnovije informacije o JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći u Grčkoj!

Foto: Rina

Četiriosobe su tragično nastradale, dok je 53 povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Grčkoj, između 5 i 6 časova, na 522. kilometru od granice Evzoni, poslednja su saznanja grčkih medija.

Do nesreće je došlo kada se autobus dabl-deker sa srpskim tablicama i 78 putnika direktno sudario sa automobilom u kome je bilo četvoro putnika, koji su, nažalost, svi podlegli povredama.

Ubrzo nakon sudara autobusa sa automobilom, drugi automobil se takođe zakucao u drugo putničko vozilo, međutim, dvoje putnika, žena i dete su nepovređeni.

Autobus sa srpskim turistima i jedno putničko vozilo su završili u jarku gde nije bilo vode, prenosi Protothema.gr.

Prema informacijama, 53 osobe su povređene i kolima Hitne pomoći prevezene su u bolnice Kilkis i Solun. 

Policija i vatrogasna brigada požurile su na lice mesta sa 18 vatrogasaca i 6 vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading