OTAC JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH SRPSKIH KRIMINALACA PREDOSETIO SMRT: Napravio 3 OPROŠTAJNE VEČERI, a onda je brutalno LIKVIDIRAN!

Autor:

Hronika

04.09.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasta je u jednom trenutku završio iza rešetaka, jer je u samoodbrani ubio svog napadača i to je ujedno bila prekretnica za njegovog sina.

OTAC JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH SRPSKIH KRIMINALACA PREDOSETIO SMRT: Napravio 3 OPROŠTAJNE VEČERI, a onda je brutalno LIKVIDIRAN!

Foto: Printscreen/Youtube

Vlasta Petrović zvani Crnogorac ili Savezni, bio je još jedno zvučno ime sa kriminalnog asfalta, a bio je poznat jer je harao Švedskom, u koju se doselio još 1966. godine.

Prema navodima određenih ljudi, on je tamo otišao kao policijski čovek i obaveštajac, pošto je srpska dijaspora u Švedskoj velika, dok drugi kažu da je došao kao kriminalac i gastarbajter.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Inače, osim Vlaste, njegov sin Bojan Petrović takođe je bio poznat u podzemlju, kao istaknuti kriminalac devedesetih godina i jedan od aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Kako se priča, Vlasta je u jednom trenutku završio iza rešetaka, jer je u samoodbrani ubio svog napadača i to je ujedno bila prekretnica za njegovog sina.

Od tog trenutka, sve poslove koje je do tada vodio, kako u baru tako i na ulici, preuzeo je upravo Bojan, koji je ubijen 1998. godine čekajući zeleno svetlo na semaforu u svojim kolima.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Nakon smrti sina, Vlasta kao da je predosetio da mu život neće biti preterano dug, te da i njega čeka likvidacija. Pred put u Švedsku odlučio je da napravi oproštajno veče. I to ne jedno, već tri! Neki su govorili da je Vlasta to namerno uradio kako bi se oprostio od života.

Samo nekoliko meseci kasnije, Vlasta je ubijen u nemačkom gradu Haleu 1999. godine u 60. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading