ŽENA GOLIM RUKAMA ZADAVILA SESTRU U TIRANI: Zbog ovoga došlo do zastrašujuće tragedije - evo kako se "pravdala" policiji

Autor:

Svet

03.09.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena kaže da je ubistvo počinila u samoodbrani, a dalja istraga je u toku.

ŽENA GOLIM RUKAMA ZADAVILA SESTRU U TIRANI: Zbog ovoga došlo do zastrašujuće tragedije - evo kako se "pravdala" policiji

Foto: shutterstock

U Tirani došlo je do uznemirujuće tragedije, prema pisanju indeksonline.net, uhapšena je žena koja je zadavila svoju sestru.

Uhapšena žena je inače po zanimanju učiteljica, a kako kaže, ubistvo je počinila u samoodbrani.

- Ona je alkoholičarka, maltretirala je majku i mene 10 godina, krenula je nožem na nas jer smo je terale da prestane da pije, morala sam da nas odbranim - rekla je ona.

Istraga je u toku.

Član 19. Krivičnog zakonika Srbije kaže:

(1) Nije krivično delo ono delo koje je učinjeno u nužnoj odbrani.

(2) Nužna je ona odbrana koja je neophodno potrebna da učinilac od svog dobra ili dobra drugoga odbije istovremen protivpravan napad.

(3) Učiniocu koji je prekoračio granice nužne odbrane može se kazna ublažiti. Ako je učinilac prekoračio granice nužne odbrane usled jake razdraženosti ili prepasti izazvane napadom može se i osloboditi od kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading