PRIHVATI IZAZOV I ISKORISTI NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Autor:

Sport

03.09.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zadatak u Mozzartovom Mundobasket Izazzovu je pred tobom, napravi dobitnički tiket

PRIHVATI IZAZOV I ISKORISTI NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Foto: Rojters

Izbor fudbalskih utakmica je sve veći, a bukmejkeri Mozzarta i ove nedelje su izabrali nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu uz mogućnost da dodatno zaradite.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svetu. U pitanju su jedinice iz Premijer lige, Lige 1 i Župiler Pro lige. Osim košarke, danas su u fokusu Arsenal, Nica i Genk (sve duele šampionata Francuske i Belgije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

 

ARSENAL - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 17.30), KEC 1,95

U tri kola Premijer lige Arsenal je osvojio sedam poena, što se generalno može smatrati pozitivnim rezultatom. Istina, u poslednjem meču došlo je do kiksa sa Fulamom kod kuće (2:2). U dva startna kola Arsenal je pobedio Notingem Forest (2:1) i Kristal Palas (1:0). Mančester Junajted je u tri startna kola uspeo da sakupi šest poena, pokazujući veoma nestabilan fudbal. Tako su Đavoli u prošlom kolu igrali na svom terenu sa Notingem Forestom i do četvrtog minuta gubili 0:2, ali su ipak uspeli da izvuku pobedu 3:2. Pre toga Junajted ke minimalnim rezultatom savladao Vulverhempton 1:0 i izgubio od Totenhema 0:2.

---------

Izađi na crtu, ispuni dnevni zadatak sa Mundobasketa i osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

---------

NICA - STRAZBUR (NEDELJA, 17.05), KEC 2,00

Nica je do sada igrala stabilno u novoj sezoni francuske Lige 1 i ima tri remija u tri kola. Utakmice Orlova obično su bez mnogo golova - 1:1 sa Lilom i Lorijanom, kao i 0:0 sa Lionom. Svi protivnici Nice bili su jaki. Nice je sada na 13. mestu, ali zona evrospkih pozicija je samo tri koraka iznad. Strazbur je mnogo bolje počeo novu sezonu francuskog šampionata u odnosu na Nicu, koja je na prošlom turniru završila na boljoj poziciji. Strazbur je dva puta uspeo da savlada Lion (2:1) i Tuluz (2:0), a između ovih uspeha ekipa je izgubila od Monaka - 0:3. Sa šest bodova, Strazbur je na šestom mestu.

GENK - ANDERLEHT (NEDELJA, 18.30), KEC 2,05

Genk zauzima tek deveto mesto na tabeli belgijskog šampionata. Ali u isto vreme, tim se smatra jednim od glavnih favorita za titulu. Genk se odlikuju gotovo besprekornom odbrambenom linijom pošto je primio samo jedan gol u četiri susreta. Tokom sedmice Genk je uspeo da se kvalifikuje u grupnu fazu Lige konferencije izbacivši Adanu Demir posle penala. Anderleht, s druge strane, nastavlja sa samouverenim nastupom u aktuelnoj kampanji. Dobio je četiri meča zaredom i sa pravom deli prvo mesto na tabeli sa Serkl Brižom.


Što se košarke tiče, došao je dan za rasplet u grupama kada ćemo dobiti i četvrtfinalne parove Mundobasketa. Orlovi mogu do prvog mesta u grupi ukoliko savladaju Dominikanu i ako Italija izgubi od Portorika. 

Nadamo se da Srbija nastavlja takmičenje dalje, a Mozzart Izazzov se, takođe, nastavlja. Današnji zadatak je za prave košarkaške sladokusce: pogodi četiri poena igrača sa Mundobasketa od kojih dva moraju biti igrači Srbije. Ukoliko tvoj tiket bude imao najveću kvotu od svih koji su ispunili ovaj uslov, doći ćeš i do prve nagrade dana od 75.000 dinara.


Bogdan Bogdanović nije imao šuterski dan protiv Italije, ali je i pored toga stigao do 18 poena. Nadamo se da će kapiten biti raspoloženiji protiv Dominikane, a kvota da će dati više od 18 poena je 1,85. Nikola Milutinov je na svakom meču ovog Mundobasketa bio dvocifren, a ako veruješ da će prebaciti granicu od 12,5 poena čeka te kvota 1,85.


Mozzart Izazzov trajaće tokom celog Mundobasketa, potrebno je da na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com pratiš dnevne zadatke i uvek budeš u igri za deo nagradnog fonda od 200.000 dinara koje Mozzart deli svaki dan.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading