VREME JE ZA ŠOPING : ZAKORAČITE U UZBUDLJIVI SVET MODE!

Autor:

Sport

01.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokupite do 50.000 dinara!

VREME JE ZA ŠOPING : ZAKORAČITE U UZBUDLJIVI SVET MODE!

Foto: AdmiralBet

Odlazak u šoping je proveren recept za podizanje raspoloženja! Neki u svaku kupovinu idu ciljano i slavljenički doživljavaju pronalazak baš onoga što su stavili na spisak, dok drugi veću inspiraciju i uživanje nalaze u neobaveznom razgledanju i pauzama za kafu. Bez obzira na različite navike i stil kupovine, do 7. septembra nas očekuje ponuda koju ne možemo odoleti!

U pitanju je novi Fazi Cashback koji je aktuelan od 1. do 7. septembra na slot igri Ketty’s Fashion World i dodeljuje se svim igračima koji na pomenutoj igri ostvare neto gubitak od minimalno 2.000 dinara, dok maksimalna vrednost Cashbacka iznosi sjajnih 50.000 dinara. Ketty’s Fashion World je nova 5x4 slot igra od Fazija sa 40 linija isplate i maksimalnom isplatom koja uvećava ulog 1.000 puta, a pored toga igru karakterišu očaravajući dizajn i vreli dobici.

Fazi Cashback je dostupan svima koji imaju otvoren korisnički nalog na sajtu AdmiralBet.rs, dok oni koji to nemaju mogu da se registruju preko ovog linka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara letnjeg Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita donosi dodatnih 100% bonusa na depozit u visini do 40.000 dinara.

 

Takođe, s obzirom da je septembar tek počeo, svi AdmiralBet igrači imaju novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenutni plasman i pređu na viši nivo, čime će ostvariti bolje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.


 

Posetite sajt AdmiralBet.rs, izvedite Keti u šoping i pokupite 20% Cashbacka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading