DEMONSTRACIJA SILE: Odbojkašice saznale potencijalnog rivala u polufinalu EP - čeka nas PAKLEN ZADATAK!

Autor:

Sport

29.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najubedljivijih partija na ovogodišnjem prvenstvu Evrope.

DEMONSTRACIJA SILE: Odbojkašice saznale potencijalnog rivala u polufinalu EP - čeka nas PAKLEN ZADATAK!

Foto: OSSRB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Holandije uspela je da izbori plasman u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu deklasirala selekciju Bugarske sa 3:0, po setovima 25:11, 25:13, 25:19.

Iako se, s obzirom da je u pitanju meč četvrtfinala, očekivao malo zanimljiviji duel, Holanđanke nisu imale milosti prema Bugarkama, pa su ih u tri seta ponizile, prepustivši im svega 43 osvojena poena.

Već posle prvog dela igre je bilo jasno u kom pravcu ide ovaj meč. Holandija je od starta dominirala i bez ikakvih problema je stigla do vođstva. Slično je bilo i u drugom setu, u kom su Bugarke osvojile tek dva poena više. Najzanimljivije je bilo tek u trećem delu igre, ali je i to bilo daleko od drame, pa je Holandija uspela da obezbedi mesto u polufinalu.

Tu će ovoj reprezentaciji biti rival pobednik duela koji je na programu u sredu, a u kom se, od 20 časova u Briselu, sastaju Srbija i Češka, pa su tako naše devojke saznale potencijalnog rivala među četiri najbolje selekcije, a jedno je sigurno, neće nam biti lako u mogućoj borbi za finale.

Inače, večeras je na programu još jedan četvrtfinalni susret, a u Firenci će snage odmeriti Italija i Francuska, dok će u sredu, od 17 časova, svoj meč odigrati Poljska i Turska, pa ćemo tako sutra uveče znati sve učesnike polufinala.

Ona su na programu u petak, u Briselu, a isti grad će biti domaćin i velikog finala i meča za bronzu, koji će biti odigrani u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading