NOVI TRIJUMF ODBOJKAŠICA: Srpkinje se mučile, pa SRUŠILE Mađarice!

Autor:

Sport

23.08.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrta pobeda u isto toliko odigranih mečeva.

NOVI TRIJUMF ODBOJKAŠICA: Srpkinje se mučile, pa SRUŠILE Mađarice!

Foto: OSSRB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije stigla je do četvrte pobede na Evropskom prvenstvu, pošto je u Gentu, rezultatom 3:1 (21:25, 25:12, 25:14, 25:15) savladala selekciju Mađarske.

Naše igračice su ušle u meč kao veliki favoriti, međutim, baš kao i u meču sa Poljskom, Srbija je u duel ušla nešto opuštenije, što je naš rival iskoristio i stigao do seta na otvaranju duela.

Ipak, to je trglo izabranice Đovanija Gvidetija, koje su u nastavku zaigrale dosta bolje. Već početkom drugog seta smo napravili veliku razliku, koju smo u nastavku samo povećavali, a zatim stigli do izjednačenja.

Foto: OSSRB

Odbojkašice Srbije na prvenstvu Evrope

U istom ritmu je Srbija nastavila i u trećem setu, koji je na sličan način, i gotovo istim rezultatom, pripao našim odbojkašicama.

Pobedu je Srbija potvrdila u četvrtom setu, koji je takođe rutinski pripao našim "lavicama", koje su tako stigle do nove pobede na prvenstvu i potvrdile prvo mesto u grupi.

Tijana Bošković je imala 30 poena, pa je svojim poenima donela čitav jedan set četi Đovanija Gvidetija, a odlično je odigrala i Buša sa 12, pa i Maja Aleksić sa 9 i Jovana Stevanović sa 5 poena.

Srbija će poslednji duel u grupi odigrati u četvrtak, kada će od 20 časova rival biti selekcija Belgije, a zatim sledi osmina finala, a zatim, nadamo se, borba za medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading