ODREĐEN PRITVOR DRŽAVLJANIMA CRNE GORE KOJI SU KRIJUMČARILI MARIHUANU U SRBIJI: U štek kući u Kovinu krili 20 kilograma droge!

Autor:

Hronika

04.09.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod jednog od osumnjičenih su pronađena falsifikovana lična karta i vozačka dozvola.

ODREĐEN PRITVOR DRŽAVLJANIMA CRNE GORE KOJI SU KRIJUMČARILI MARIHUANU U SRBIJI:  U štek kući u Kovinu krili 20 kilograma droge!

Foto: Shutterstock

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Smederevu sud je odredio pritvor do 30 dana državljanima Crne Gore B.P. (37), R.B. (47) i B.B. (35), osumnjičenima da su krijumčarili marihuanu iz Crne Gore u Srbiju.

Policija je pretresom osumnjičenih, vozila i kuća u Kovinu koje su koristili, pronašla više od 20 kilograma opojne droge marihuana, elektronsku vagicu i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge.

Kod jednog od osumnjičenih su pronađena falsifikovana lična karta i vozačka dozvola. Nakon saslušanja osumnjičenih, tužilaštvo je podnelo predlog da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, zbog postojanja osobitih okolnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti obzirom na pronađenu količinu opojne droge, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Krivičnom prijavom im se stavlja na teret da su opojnu drogu marihuanu nabavljali na teritoriji Crne Gore, a potom vozilima sa posebno napravljenim bunkerima prevozili u Srbiju gde su je potom prodavali. Oni se terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading