KAKO IH NIJE SRAMOTA?! NA CRKVENOJ ZEMLJI ZAKOPAVALI DROGU! Uhapšeni NARKO dileri iz Tutina - ni malo POŠTOVANJA PREMA VERI!

Autor:

Hronika

02.09.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detaljna istraga se očekuje kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog slučaja.

KAKO IH NIJE SRAMOTA?! NA CRKVENOJ ZEMLJI ZAKOPAVALI DROGU! Uhapšeni NARKO dileri iz Tutina - ni malo POŠTOVANJA PREMA VERI!

Foto: Shutterstock

Hapšenje, policija hapsi muškarca

U šokantnom obrtu događaja, tutinska interventna policijska patrola otkrila je tajno skladište marihuane u blizini Crkve Svetog Petra i Pavla u Vidrenjačkoj ulici.

Skrivenih ispod betonske ploče, 37 grama marihuane pronađeno je na mestu koje se sumnjiči da je služilo kao tajno skladište za lokalne dilere.

Ovaj otkrić je izazvalo zabrinutost u zajednici, dok policija trenutno radi na identifikaciji osoba koje bi mogle biti povezane sa ovim nelegalnim aktivnostima. Detaljna istraga se očekuje kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog slučaja.

Narkotici ostaju ozbiljan problem širom sveta, a ovakvi slučajevi podsećaju na potrebu za odlučnom borbom protiv ilegalne trgovine drogom kako bi se zaštitila zajednica i smanjile štetne posledice koje narkotici mogu doneti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading