ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U SELU KOD LESKOVCA? Prijavio sina za nasilje, pa umro ispred policijske stanice: Meštani u ŠOKU - ništa SUMNJIVO nismo videli, a kamoli MAČETU!

Autor:

Hronika

27.08.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije o preminulom Ljubiši imaju samo lepe reči, a evo šta kažu o njegovom sinu.

ŠTA SE ZAISTA DOGODILO U SELU KOD LESKOVCA? Prijavio sina za nasilje, pa umro ispred policijske stanice: Meštani u ŠOKU - ništa SUMNJIVO nismo videli, a kamoli MAČETU!

Foto: Resetka.rs

Ljubiša Stojiljković iz leskovačkog sela Lipovice preminuo je u subotu ispred policijske stanice u Pečenjevcu nakon što je prijavio sina za nasilje. Prema nezvaničnim informacijama na njega je u porodičnoj kući, a potom i dvorištu nasrnuo sin, koji je u jednom trenutku počeo da preti ocu i da ga po dvorištu juri sa mačetom u ruci.

Nesrećni muškarac prepešačio je iz sela Lipovice sedam kilometara u susedno selo Pečenjevce, kako bi prijavio sina, ali nakon davanja iskaza, kada je izašao iz policijske stanice, srce čoveka je stalo, a njegovo telo preuzela je porodica koja se ubrzo našla na licu mesta gde se nemili događaj odigrao. Lekari hitne pomoći po dolasku na teren mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako su nam ispričali meštani sela u kome se incident dogodio, njima nije poznato da je sin zlostavljao oca. Kako kažu, ništa loše ne bi mogli reći za tu porodicu.

- To je vredna porodica, nesrećni Ljubiša je ceo život radio i dočekao penziju, i evo kako se zavši. On oduvek živi u selu, u njegovoj kući sa njim stanuje i sin. Mi nismo čuli da se bilo šta loše desilo. Svašta selo priča, ali ne znamo šta je zaista istina. Njegova porodica ne veruje da se ova nesreća desila, niko ne zna zašto je otišao u policiju, samo njegovi bliski, očigledno - rekla je komšinica preminulog muškarca.

Za sina preminulog muškarca komšije nemaju ružne reči, na pitanje da li su čuli da se nešto desilo, i da je bio nasilan nisu mogli da nam odgovore.

- Mi ne znamo šta se dešava iza njihovih vrata - kratko je prokomentarisala komšinica koja živi u neposrednoj blizini Stojiljkovića.

Prema tvrdnjama pojedinih meštana, nesrećni čovek je godinama unazad trpeo i prijavljivao nasilje u porodici, međutim, niko nije reagovao. Da li je ovo tačno, utvrdiće istraga. Policija će, kako se pretpostavlja, reagovati i na osnovu prijave koju je nesrećni čovek podneo, pre nego što je preminuo. Sumnja se da je mučenog čoveka izdalo srce.

U Policijskoj upravi Leskovac za medije saopšteno je da je čovek umro prirodnom smrću i da je ceo slučaj prosleđen nadležnom tužilaštvu. Na licu mesta su bili, kako su nam javili sveodci događaja, i članovi porodice premilog, a situacija je bila više nego potresna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading