LOPOV UPAO U DEČIJU SVLAČIONICU, PA UKRAO OKO 1.200 EVRA OD DECE: Neverovatna scena u Smederevu!

Autor:

Hronika

26.08.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, dok su deca bila van svlačionice, on je izvršio premetačinu ličnih stvari mališana i njihovih trenera i ukrao ukupno 1.100 evra i 13.000 dinara.

LOPOV UPAO U DEČIJU SVLAČIONICU, PA UKRAO OKO 1.200 EVRA OD DECE: Neverovatna scena u Smederevu!

Foto: Shutterstock, Profimedia

N. N. (29) iz Smedereva, uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je, na štetu devet stranih državljana, izvršio krivično delo teška krađa.

Kako se sumnja, do pljačke je došlo kada je osumnjičeni muškarac juče ušao u prostorije jedne osnovne škole i sportske dvorane u Smederevu, gde su smešteni učesnici međunarodnog rukometnog turnira. 

Naime, dok su deca bila van svlačionice, on je izvršio premetačinu ličnih stvari mališana i njihovih trenera i ukrao ukupno 1.100 evra i 13.000 dinara.

Policija je ubrzo identifikovala i uhapsila pljačkaša, a kod njega je pronađen sav ukradeni novac, koji će danas biti vraćen oštećenima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije i PU Novi Sad, uhapsili su sredinom avgusta A. K. (19), B. K. (49) i A. K. (23) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Kako se navodi, oni su 12. avgusta na benzinskoj pumpi u Kuršumliji 41-godišnjem državljaninu Nemačke ukrali torbicu sa 5.200 evra i ličnim dokumentima, a potom pobegli, saopštila je Policijska uprava Prokuplje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading