OTAC I SIN OTELI NEMCA, PA OD NJEGOVE DEVOJKE TRAŽILI 350.000 EVRA: Specijalci UKP ih pobacali na asfalt!

Autor:

Hronika

23.08.2023

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otmičari su locirani i uhapšeni na naplatnoj stanici Šid.

OTAC I SIN OTELI NEMCA, PA OD NJEGOVE DEVOJKE TRAŽILI 350.000 EVRA: Specijalci UKP ih pobacali na asfalt!

Foto: Shutterstock, Profimedia

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, danas je oslobođen nemački državljanin, koji je prethodno bio otet u našoj zemlji.

Naime, tridesetdvogodišnjeg muškarca su oteli otac N. V. (57) i sin Ž. V. (33), koji su potom od njegove devojke tražili novac za otkup.

Nezvanično, oni su tražili 350.000 evra za njegov otkup, nakon čega je nesrećna žena prijavila slučaj srpskoj policiji, koja je odmah reagovala.

Otmičari su ubrzo locirani i uhapšeni na naplatnoj stanici Šid, a strani državljanin je oslobođen iz gepeka automobila marke VW u koji su ga strpali.

Inače, jedan od osumnjičenih Ž. V. je nekada bio pripadnik Legije stranaca. Na licu mesta oslobođen je oteti Nemac, koji je bio u gepeku automobila marke VW.

Na svu sreću, Nemac nije povređen, a u automobilu je pronađen i pištolj sa pripadajućom municijom.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv M. R. (20), S. B. Đ. (20) i G. B. (20) zbog sumnje da su zajedno sa jednim maloletnikom, oteli 18-ogodišnjeg mladića iz Sremske Kamenice u nameri da od njegovog oca iznude 200.000 evra.

Pored otmice za koju se terete mladići, osumnjičeni M. R. se tereti i za krivično delo falsifikovanje isprave u saizvršilaštvu, a protiv G. B. podignuta je optužnica i zbog krivičnog dela napad na službeno lice, potvrđeno je za "Blic" u novosadskom Višem javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading