UHAPŠEN NASILNIK KOJI SE IŽIVLJAVAO NAD NEVENČANOM SUPRUGOM! Vukao je za kosu, pa joj glavu udarao o zid!

Autor:

Hronika

23.08.2023

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svega je krvnički ugrizao za obraz.

UHAPŠEN NASILNIK KOJI SE IŽIVLJAVAO NAD NEVENČANOM SUPRUGOM! Vukao je za kosu, pa joj glavu udarao o zid!

Foto: instagram/printscreen/sremskamitrovica.mojgradsm

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Damjana O. za kojim su intenzivno tragali od ponedeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevenčanu suprugu.

On ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremskomitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija sprečena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je oterao nasilnika a snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

Podsetimo, muškarac koji je oterao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

- Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu - napisao je ispod snimka heroj koji je sprečio tragediju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading