DUGOGODIŠNJI NARKOMAN I PSIHOPATA! HTEO DA JE RAZNESE BOMBOM PA JE ZADAVIO U ZATVORSKOJ LJUBAVNOJ SOBI! Stravičan zločin u niškom Kazneno-popravnom zavodu: Imala je 18 godina kada se udala!

Autor:

Hronika

22.08.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj zastrašujući zločin je šokirao javnost.

DUGOGODIŠNJI NARKOMAN I PSIHOPATA! HTEO DA JE RAZNESE BOMBOM PA JE ZADAVIO U ZATVORSKOJ LJUBAVNOJ SOBI! Stravičan zločin u niškom Kazneno-popravnom zavodu: Imala je 18 godina kada se udala!

Foto: Facebook, Shutterstock

Pre tačno devet godina, na današnji dan, osuđenik Ivan Milovanović (35) je u "ljubavnoj sobi" niškog zatvora zadavio svoju bivšu suprugu Bojanu Bačević (27) golim rukama. Milovanović je u to vreme izdržavao kaznu od tri godine i deset meseci zbog dilovanja droge.

Ovaj zastrašujući zločin je šokirao javnost. Osuđenik je prvobitno bio osuđen na 30 godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu na kraju odlučio da tu kaznu prepolovi, ocenjujući da je ubistvo bilo "obično", a ne teško.

Foto: Facebook

 

- Unutra je zatekao mrtvu ženu na podu, a Milovanović je stajao kraj nje. Pozvao je odmah Hitnu pomoć, koja je stigla za samo dva minuta. Reanimacija je trajala više od sat vremena, ali nesrećnoj ženi nije bilo pomoći - otkriveno je. 

Tokom suđenja, Milovanović je tvrdio da je ubio Bojanu jer "nije htela da odvede njihovu osmogodišnju ćerkicu u inostranstvo." Kobnog dana, monstrum je proveo dva sata u sobi bez nadzora sa Bojanom, gde su osuđenici imali pravo da primaju svoje partnere. Zatvorski stražar je ušao u sobu da proveri situaciju nakon što je poseta trajala duže nego što je planirano.

Imala je 18 godina kada se udala za Ivana. On je ubrzo počeo da se drogira i potpuno je poludeo. Tako ju je jednom prilikom gađao sekirom, pa cepanicama... Vezao je za stolicu i sa bombom u ruci pretio da će je ubiti. Kad je ušao u kupatilo, Bojana je uspela da skine povez sa usta i pozove našeg brata, koji je obavestio policiju. Od tada se nalazio u zatvoru, a naknadno je osuđen i zbog droge - posvedočila je Bobana.

Foto: Facebook

 

Pre nego što je otišao na robiju, Milovanović i Bojana su se razveli zbog njegovih stalnih zlostavljanja. Bojana je ostala da živi u porodičnoj kući nakon razvoda. Njena sestra bliznakinja Bobana je ispričala da je strepela od Milovanovića i da je znala da je sposoban za nasilje. Komšije osuđenika su takođe imale negativna mišljenja o njemu.

Znala sam za sestrine muke sa njim, pa sam joj zamerala na tome. Kad se samo setim svega... Ma više puta mi je došlo da ga ubijem! Ona je znala da ne mogu da ga podnesem, pa je krila od mene da ga posećuje. Samo dan uoči ubistva, Ivan mi je poslao pismo na pet strana u kojem moli mene i supruga da ga pomirimo sa ženom. U njemu se ispovedao, govorio da Bojanu nikako ne može da prežali i da želi da spasi brak. Napisao je i da se promenio, da nema nameru da je povredi i da je mogao da je ubije kad je dolazila u posetu da je to želeo. Na kraju, ipak, jeste - rečeno je. 

Dugogodišnji narkoman i psihopata

Komšije osuđenog Milovanovića takođe nisu imale nijednu lepu reč o njemu.

On je narkoman i psihopata, uopšte nas ne iznenađuje što je to uradio. Baš to se od njega moglo očekivati. Stalno je pravio incidente, policija mu nije izlazila iz kuće. Bilo je tu svega, krađa, razbojništava, nasilja, droge... Dobro je što je u zatvoru, ne treba ni da izađe. Da malo svi odahnemo - kazao je meštanin Gornjeg Komrena. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

22.08.2023 20:51

"Dugogodišnji narkoman i psihopata" - И још само треба да се удаш за таквог...