DETALJI NAPADA NA MLADIĆA U MOLEROVOJ ULICI: Ušli su mu u auto i pretili nožem!

Autor:

Hronika

19.08.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić N.K (20) povređen je sinoć na Vračaru. Prema nezvaničnim informacijama policija je po izasku na teren, nakon prijave, na licu mesta zatekla je mladića i njegovu rođaku.

DETALJI NAPADA NA MLADIĆA U MOLEROVOJ ULICI: Ušli su mu u auto i pretili nožem!

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP

Nož

Mladić N.K (20) povređen je sinoć na Vračaru. Prema nezvaničnim informacijama policija je po izasku na teren, nakon prijave, na licu mesta zatekla je mladića i njegovu rođaku.

 

 

- Oni su izjavili su da je ispred njihovog automobila stao njima nepoznat mladić i da su na zadnje sedište navodno ušla dva mlađa muškarca sa noževima u rukama i zatražili novac. Zatim je mladić N.K. izašao iz automobila, a jedan od napadača ubo ga je nožem u desnu butinu - kaže izror Informera.

Kako se saznaje, nakon toga su im tri mlađa muškarca oduzela dokumenta, novac i telefon ranjenog mladića i pobegli kroz Molerovu ulicu. Policija intenzivno radi na identifikaciji napadača istraga je u toku.

Kako se moglo videti na licu mesta, policija je obavila uviđaj, a u jednom trenutku šlep služba odnela je automobil u kojem se, kako se pretpostavlja sve odigralo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading