OD ŠAMARA JADNOJ ŽENI PUKLA VILICA! Jezivo nasilje u Beogradu - monstruozan čin ZBOG OVOGA?!

Autor:

Hronika

17.08.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni A.Đ. je saslušan u prisustvu branioca po službenoj dužnosti u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

OD ŠAMARA JADNOJ ŽENI PUKLA VILICA! Jezivo nasilje u Beogradu - monstruozan čin ZBOG OVOGA?!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Prema informacijama izdatim od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 16. avgusta 2023. godine, osumnjičeni A.Đ. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad svojom suprugom Z.Đ.

Nakon verbalne rasprave, osumnjičeni je navodno udario suprugu šakom u predelu vilice, što je rezultiralo teškim telesnim povredama, uključujući prelom donje vilice. Te povrede su potvrđene od strane lekara sa Maksiofacijalne hirurgije Stomatološkog fakulteta.

Osumnjičeni A.Đ. je saslušan u prisustvu branioca po službenoj dužnosti u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Prema izveštaju, osumnjičeni je dao svoje viđenje događaja tokom saslušanja.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo Prvom osnovnom sudu u Beogradu da osumnjičenom bude određen pritvor zbog straha da bi mogao uticati na svedoka oštećenu, koja još nije bila ispitana.

Dalji tok postupka će uključivati ispitivanje oštećene, veštačenja, kao i ostale dokazne radnje kako bi se osigurali neophodni elementi za procesuiranje osumnjičenog.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading