MILION I PO EVRA DOBIO ZA NJEGOVO UBISTVO, A ZA BOJOVIĆA DAJU VRTOGLAVE CIFRE: Otkriven cenovnik plaćenika!

Autor:

Hronika

15.08.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćenici za svoje zločine dobijaju vrtoglave sume novca.

MILION I PO EVRA DOBIO ZA NJEGOVO UBISTVO, A ZA BOJOVIĆA DAJU VRTOGLAVE CIFRE: Otkriven cenovnik plaćenika!

Foto: Profimedia, Facebook, Printscreen

U subotu na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu uhapšen je Damir Mehić Bibi kada su ga službenici sa aerodroma uhvatili sa lažnim dokumentima, te je otkriveno da se radi o čoveku koji je osuđen za ubistvo na 17 godina i 5 meseci zatvora i koji je na poternici Interpola. Ubistvo koje se dogodilo u Tuzli 2013. godine epilog je obračuna dve kriminalne grupe, a smrtno je stradala jedna osoba dok je nekoliko povređeno.

Republika

Foto: Facebook

Damir Mehić B

On je u Srbiju u pratnju supruge doputovao iz Italije, a mediji navode da se došao kako bi likvidirao Luku Bojovića. Mehić će biti izručen Bosni i Hercegovini, a trenutno je u pritvoru koje mu je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Postoje sumnje da se radi o čoveku koji je plaćeni ubice, te se proveraca da li je njegov dolazak u Beograd bio pretnja za neko drugo lice - priča izvor Kurira i dodaje da se proveravaju informacije da li je njegova poseta zaista bila vezana za likvidaciju Luke Bojovića.

- Luka Bojović slobodan je čovek od novembra prošle godine kad je pušten iz zatvora u Madridu i kada je doputovao u Srbiju. Njegov dolazak bio je rizičan i od tada nije sigurno gde se on nalazi, ali se pretpostavlja da još uvek boravi u Beogradu, pa otuda i pretpostavkda da bi Mehićeva poseta mogla biti upućena njemu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Bojović

Inače, ovo nije prvi put da u našu zemlju dolaze ubice iz država regiona, kao i da plaćenici iz Srbije ubijaju po zemljama regiona. Nalogodavci im daju na od desetina i preko sto hiljada evra, a do sada najskluplja likvidacija je obavljena u Turskoj.

- Jovan Vukotić je ubijen za vrtoglavu cirfu od 1.500.000 evra. Suma je plaćena tamošnjim turskim plaćenicima, dok su pripadbnici kavačkog klana bili u ulozi organizatora i logističara - podseća sagovornik pomenutih medija i dodaje da bi za likvidaciju Bojovića cifra morala biti još veća.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovan Vukotić

- Vukotićevo ubistvo pažljivo je spremano više puta, dok pripadnici suprotstavljenih klanova kad je Bojović u pitanju nisu uspeli da izvedu ni pokušaj njegovog ubistva. Ubijani su mu svi bližnji, od rođenog brata, najboljeg prijatelja, do akvokata, dok je jedinim preživelim njegovim prijateljima prećeno i više puta je i organizovano njihovo ubistvo, ali bezuspešno.

Novac koji dobijaju plaćenici za ubistva ne zavisi samo od toga ko je meta i koliko je ubistvo teško izvodljivo, već i od toga da su se na crnom tržišti pojavili mladi koji su spremni da prljave poslove obavljaju za minimalne cifre.

Kriminalna grupa iz Bara koju je predvodio Alan Kožar je plaćena 500.000 evra za ubistvo vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, a to je trebalo da bude odmazda za ubistva vođa škaljarskog klana u Atini.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Radoje Zvicer

Ubistava vođa pripadnika "škaljarskog klana" Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini u januaru 2020. godine, kao i lividacije Alana Kožara i Damira Hadžića na Krfu u julu iste godine, plaćene su ukupno dva miliona evra.

Skaj aplikacija i prepiske preko nje otkrile su mnoge detalje i tajne klanova, između ostalog, Nikola Mandić i Željko Radulović su otkrili da je škaljarski klan za svako pojedinačno ubistvo „konkurencije" nudio od 150.000 do 200.000 eura. 2020. godine je Mandić poslao iz spuškog zatvora spisak imena za čiju su likvidaciju škaljarci spremni da plate, a na spisku su bili i Radoje Živković Žuti i Zdravko Perunović za čija ubistva je odvojeno 100 i 200 hiljada evra.

UBIJAJU ZA MIZERNE PARE, PLAĆENICI AMATERI

- Goran Vlaović - Za ovu likvidaciju koju je naručio Radoje Zvicer se u Zadru sudi Kragujevčaninu Dušku Tanaskoviću navodno je plaćeno 50.000 evra

- Luka Žižić - Stefan Milašinović (24) iz Kraljeva u njega ispalio rafal metaka za samo  nekoliko hiljada evra, a posrednik između njega i nalogodavca mu je obezbedio "štek stan" u Kraljevu

- Ranko Radošević Eskobar - likvidacija je navodno, plaćena 100.000 evra dvojici mladih Kraljevčana koji su uhapšeni samo par dana posle izvršenog dela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading