MIĆA JOVANOVIĆ UHODIO KRADLJIVICU ZLATA, A ZBOG NJENE PRIJATELJICE ODLUČIO DA IH PRIJAVI POLICIJI! Unajmljivao ljude da je PRATE?!

Autor:

Hronika

06.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića je izjavio kako bi joj tu krađu i oprostio da je bila sama, al obzirom da se našla sa prijateljicom koju, nije baš gotivio, odlučio je da ih prijavi.

MIĆA JOVANOVIĆ UHODIO KRADLJIVICU ZLATA, A ZBOG NJENE PRIJATELJICE ODLUČIO DA IH PRIJAVI POLICIJI! Unajmljivao ljude da je PRATE?!

Foto: ST/N. MANDIĆ, pixabay.com

Svima je dobro poznato kako je Mića Jovanović Megatrend ostao i bez zlata i bez devojke.

Osnivač, vlasnik i rektor Univerziteta "Megatrend", kako je otkrio tada, je opljačkan! Tom prilikom iz njegove kuće ukradene su četiri zlatne poluge, vredne oko 300.000 evra!

On je ubrzo otkrio kako je na kamerama video da je "kradljivac" njegovog bogatstva zapravo njegova devojka, koja je "akciju" obavila sa prijateljicom.

Mića je izjavio kako bi joj tu krađu i oprostio da je bila sama, al obzirom da se našla sa prijateljicom koju, nije baš "mirisao", odlučio je da ih prijavi.

Foto: ST/N. MANDIĆ

 

 Mića je tokom veze sa misterioznom plavušom bio dosta ljubomoran, te je povlačio razne poteze koji su mogli ugroziti njihov odnos, navodi Kurir i nastavlja:

On je naime, prema rečima pomenutog izvora, unajmljivao različite osobe koji bi bili zaduženi da prate Anu i njega obaveštavaju o svakom njenom potezu, piše Kurir.

 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Др ја

06.08.2023 22:07

Јбгд пилетина кошта али прангија ју јепреплатио што јес,,,,јес. 😂😂😂😂😂😂😂

Milan

07.08.2023 07:58

Zasto njega ne postavise za ministra obrazovanja,on je prava slika stanja ovog sistema