MRTAV PIJAN SEO U JUGO, PA UDARIO MOTOCIKLISTU: Teška saobraćajna nesreća u Somboru - vozač brže bolje POBEGAO!

Autor:

Hronika

05.08.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se sumnjiči da je sinoć u naselju Lugovo upravljajući "jugom" u stanju potpune alkoholisanosti udario u motocikl "suzuki" koji je vozio dvadesetdevetogodišnjak nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede nakon čega je pobegao.

MRTAV PIJAN SEO U JUGO, PA UDARIO MOTOCIKLISTU: Teška saobraćajna nesreća u Somboru - vozač brže bolje POBEGAO!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Policija u Somboru podneće krivičnu prijavu protiv pedesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je sinoć u naselju Lugovo upravljajući "jugom" u stanju potpune alkoholisanosti udario u motocikl "suzuki" koji je vozio dvadesetdevetogodišnjak nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede nakon čega je pobegao, pišu Novosti.

- Policija je brzom akcijom pronašla vozača i alkotestiranjem utvrdila da je vozio sa 2,83 promila alkohola u organizmu nakon čega je zadržan u službenim prostorijama - kažu u Policijskoj upravi Sombor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading