PROBUDIILI SU ME I REKLI DA JE JOCA IMAO UDES! ODMAH MI SE SLOŠILO: Otac povređenog Jovana iz Malog Orašja ne može da dođe sebi od šoka - ne mogu da podnesem zla koja su zadesila moje dete!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća u kojoj je JOvan povređen dogodila se u sredu oko 22.30, samo tri meseca nakon masakra koji je mladić preživeo.

PROBUDIILI SU ME I REKLI DA JE JOCA IMAO UDES! ODMAH MI SE SLOŠILO: Otac povređenog Jovana iz Malog Orašja ne može da dođe sebi od šoka - ne mogu da podnesem zla koja su zadesila moje dete!

Foto: Republika

Jovan Ranković

Mladić Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja koji je preživeo maskar pre tačno tri meseca kada je na njega i njegove prijatelje iz kalašnjikova pucao Uroš Blažić iz Dubone pre dva dana imao je saobraćajnu nesreću i nalazi se u teškom stanju!

Kako Republika saznaje, njemu je slomljena karlica i trenutno je u bolnici.

Jocina baba Milena kaže za naš portal kada priča o nesreći da su trojica momaka veče proveli u veselom druženju, u dvorištu škole, pa su onda rešili da odu do drugarice u Drugovac.

- Pili su sokove i razgovarali, pa su oko 22 sata seli u Nikolina kola. On ima 17 godina. Ostavio je u našem dvorištu jednu papuču, hteo je da vozi samo sa jednom. Zakucali su se na krivini u banderu. Nikoli se bore za život, a Joca je dobro - priča nam Jocina baka.

 

 

Kako kaže, Jovan je sedeo pozadi i razbio je staklo nogom da bi izašao, ali je teško povredio ranjenu ruku. 

 

 

Njen sin, a Jovanov otac, ispričao nam je detalje strašne večeri.

- Zvao me je suvozač oko 22.30 dok sam spavao i rekao "Dođite brzo, imali smo udes. Joca je dobro". Seo sam u kola i krenuo ka Smederevu jer su ih tamo vozili. Mislio sam da mi je Marko prećutao da je Joci loše. Bio sam prestravljen. Treperilo mi je pred očima dok sam vozio. Bilo je nepodnošljivo. Nekako sam preživeo njegovu prvu nesreću, pa pucnjavu, ali sad ovaj udes je došao pre nego što sam se oporavio od onog velikog šoka. Ne znam kakav nas to maler tera, ne mogu više da podnesem zla koja su zadesila moje dete.

- Nakon nesreće i mog dolaska, kada sam ušao u Urgentni Joca je bio na operaciji ruke, jer mu je šipka koju je imao od pucnjave, opet polomila kost. Takođe, Jovan ima nekoliko posekotina koje su mu ušili, ali najbitnije je da je preživeo i da će biti dobro. Jedino, još ne znamo u kakvom stanju će biti ruka.

Inače, saobraćajna nesreća dogodila se u sredu oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Od kola nije ostalo ništa, što svedoči o težini nesreće.

Vozač je udario u drvo, i kako je udario u drvo, kola su se iskrivila.

Jovan Ranković je inače preživeo masakr kod Mladenovca kada je Uroš Blažić 4. maja oko 22.30 ubio devetoro mladih. Jovan je zadobio tada povredu podlaktice, a sad je rana ponovo aktivirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading