NASILNIK IZ BEČMENA DOBIO 30 DANA PRITVORA: Oglasilo se tužilaštvo!

Autor:

Hronika

02.08.2023

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pretio supruzi da će je odrobijati, nasilniku iz Bečmena određen pritvor.

NASILNIK IZ BEČMENA DOBIO 30 DANA PRITVORA: Oglasilo se tužilaštvo!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Nasilje

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu se oglasilo povodom slučaja nasilja u porodici u naselju Bečmen. Saopštenje prenosimo u celosti:

''Povodom događaja u GO Surčin, naselje Bečmen, kada je osumnjičeni u porodičnoj kući pod dejstvom alkohola ugrozio telesni integritet svoje supruge, nakon čega joj je uputio pretnje po život i telo,Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 01.08.2023.godine osumnjičenom Đ.S.(28) zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je prilikom iznošenja odbrane negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka, tužilastvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.''

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading