Kostina majka traži veze na sve strane: Našla kvazi stručnjake KOJI BRANE PRAVA DEČAKA-UBICE! Hoće ga na slobodi

Autor:

Hronika

27.07.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca i roditelji u strahu da majka ne oslobodi svog sina monstruma.

Kostina majka traži veze na sve strane: Našla kvazi stručnjake KOJI BRANE PRAVA DEČAKA-UBICE! Hoće ga na slobodi

Foto: printscreen, Nemanja Pancic, www.profimedia.rs

kec

Kosta Kecmanović (13), dečak koji je počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro svojih drugova i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove Dragana Vlahovića, nalazi se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde je zatvoren u posebnom odeljenju i u toku je veštačenje njegovog zdravstvenog stanja i ličnosti.

Javnost je još uvek uznemirena zločinom koji je dečak počinio na Vračaru, a tim povodom je u toku poboljšanje sistema predlogom Nacrta zakona o dopunama Zakona o zaštiti lica sa mentalnim smetnjama, gde se očekuje da deca koja pokažu opasnost po sedinu budu smeštena u posebna odeljenja dečjih klinika za psihijatriju.

I dok sve to traje "humanisti" dr Aleksandra Bulatović i prof. dr  Aleksandar Fatić već daju svoje mišljenje o tome kada bi Kosta Kecmanović mogao da izađe na slobodu. 

Naime, oglašavajući se u tajkunskim medijima oni tvrde da dečaka-ubicu nije moguće beskonačno držati u "zatočeništvu", jer je to, kako kažu "protivpravno".

Dečaka K.K nije moguće beskonačno držati u klinici

- Naime, Kosta Kecmanović ne može doveka odsedati na Klinici. Međunarodne konvencije to izričito zabranjuju - tvrde tajkunski mediji i dodaju:

- Njihova pravila se vode time da dete-ubica krivično nije odgovoran, dok u psihodijagnostici nije uobičajeno, a po nekim tumačenjima ni profesionalno dozvoljeno, da se dijagnoze poremećaja ličnosti daju deci, jer se smatra da da se u tom periodu ličnost još uvek razvija. Mogućnost davanja dijagnoze psihoze ili neke druge ozbiljnije psihijatrijske dijagnoze je još manja, jer je Kosta pre zločina bio sasvim funkcionalan, a po onome što se javno zna, nije pokazivao naznake koji bi upućivali na ozbiljnu psihijatrijsku bolest.

- Stoga je njegov izlazak na slobodu pravna neminovnost, bez obzira na pokušaje improvizacija i nategnutih tumačenja koja u javnosti nemilice daju raznovrsni "veštaci" provenijencije, pa čak i "stručnjaci" za socijalno pravo koji ne bi smeli da ikad imaju priliku da bilo šta rade sa ljudima - tvrde oni.

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

 

Deca strahuju da opet ne dođu oči u oči sa monstrumom iz Ribnikara

Deca i roditelji, žrtve zločina, takođe, i dalje žive u strahu. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, deca koja su svedočila zločinu su pod traumom i bude se noću zbog košmara, a najviše ih mori misao da bi dečak-ubica jednog dana mogao da izađe na slobodu.

Zbog svega toga je iznošenje ovakvog mišljenja sramno, a naročito dok se država bori da unapredi sistem i da osigura sklanjanje od slobodne svakodnevica onih koji su za nju opasni.

Lažni "sručnjaci" i pristalice porodice Kecmanović, samo potvrđuju kako su spremni da oni sami već isplaniraju život porodice Kecmanović u Srbiji u budućnosti, a za Kostu nemaju nikakvu drugu kaznu do novčane. Ovaj predlog je više nego neumesan nakon svega što se dogodilo.

Foto: printscreen, Nemanja Pancic

 

Svuda traže veze 

Kako se nezvanično saznaje, Majka Koste Kecmanovića radi sve što je u njenoj moći kako bi oslobodila svog sina. Spušta se toliko nisko da traži pomoć među "stručnjacima" i "ekspertima", kako bi sprala krv sa ruku porodice Kecmanović.

Kako se nezvanično saznaje, Kostina majka je histerisala i pravila scene na njegovom saslušanju. Naime, ona se bunila što veštačenje dečaka i dalje traje, želela je da se po hitnom postupku to završi, jer smatra da su njegova prava ugrožena.

Vladimir Kecmanović osmislio je plan kako da promenom fizičkog izgleda izbegne krvnu osvetu, za koju veruje da ga čeka ukoliko izađe na slobodu. Osim što je znatno smršao, on sada pušta bradu i kosu.

Vladimir je znatno smršao, a odbija da se šiša i brije. U prvi mah se mislilo da odbija hranu jer psihički nije u dobrom stanju, a onda je zapustio kosu i bradu - priča naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Tanja

27.07.2023 22:13

Samo sebe gledaju,sebicni,to sto im je sin poubijao nasu decu njih ne interesuje.Ponasaju se isto kao Kosta da izbegnu svaku odgovornost,kao da im sin nas sve u crno zavio nije.Sramota!

Odgovori 5 12
Mica

28.07.2023 00:07

@Tanja - Moze do veka da ostane u ludnici jer to nemoze da se izleci a da je normalan nebito uradio

Odgovori 1 11
Marina

28.07.2023 09:06

I ovu ,,majku,, pod hitno uhapsiti, jer zena ocigledno nije normalna..!

Odgovori 6 15
Olga Babić

01.08.2023 11:34

Uz dijagnozu može i te kako da ostane u ustanovi gde mu je i mesto. MEDIJI DA PRESTANU DA KORISTE NJEGOVO IME VEĆ MONSTRUM, UBICA . Pričajte o prekinutoj mladosti ,o uskraćenim radostima malih anđela , o deci koju roditelji neka neće zagrliti, poljubiti. Dete je ozbiljno bolesno i neprepoznato od strane roditelja i okruženja.