DECU BUDE VRISCI I STRAVIČNI KOŠMARI: Ovako izgledaju odjeci masakra Koste Kecmanovića

Autor:

Hronika

19.07.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka sedmakinje za Republiku svedoči da njenu ćerku bude strašni snovi , te da su im noći paklene.

DECU BUDE VRISCI I STRAVIČNI KOŠMARI:  Ovako izgledaju odjeci masakra Koste Kecmanovića

Foto: Shutterstock, MUP

O. M. majka devojčice koja je završila sedmi razred osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u agoniji je jer se njena ćerka ne smiruje ni kako vreme od masakra Koste Kecmanovića odmiče i o tome svedoči za Republike. 

Foto: tik tok / printscreen

Kosta Kecmanović na času u 7. razredu

Majka priča da je sa devojčicom radio i psiholog, ali da i dalje dete ima košmarne snove koji je bude učestalo. 

- Dan preguramo nekako, ali su noći strašne. Bude je košmarni snovi. Govori mi kako je sanjala decu koja trče po školi, pucnji u nizu i dečaka ubicu koji nišani i puca, a ona beži - rekla je O. M.

- Znam da se moja ćerka sa drugarima uvek vraća na tu temu koju su se navodno dogovorili da ostave po strani. Društvene mreže ih podsećaju na sve to. Pokazuju mi Tiktok na kojem se svakodnevno postavljaju slike ubijene dece i šeruju informacije vezane za dečaka ubicu Kostu i taj dan koji svi želimo da zaboravimo, ali kako da to uspemo nije nam jasno, kada su ubijeni njihovi drugari, ili sestre školskih drugara. To su bila deca za uzor, nasmejana i vedra - govori vidno zabrinuta majka. 

Foto: Republika.rs/Privatna arhiva, Profimedia

Hapšenje Koste Kecmanovića , klinika u kojoj boravi

Ona tvrdi da deca nisu videla tragove krvi niti ubijenu decu, sem dece iz Kecmanovićevog razreda, budući da su to pribrana profesionalna lica uspela da prikriju, evakuišući decu na drugi izlaz. Veruje da na psihu dece utiču potresne i istinite priče koje su čuli, a koje nisu mogle biti sakrivene, ali i slike od tog 3. maja.

- Moje dete, a i druga deca u toj smeni su čula vriske, juriš dece i pucnje i to je dovoljno da na njih ostavi traumu na duge staze. Saznanje šta se zaista desilo u njihovoj školi je uznemirujuća činjenica sa dalekosežnim odjekom - završava očajna majka koja čini sve da pomogne ćerki da opet ima bezbrižno detinjstvo i mirne snove.  

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading