"NIKOG NE BIH UBIO DA ME TATA NIJE HVALIO!" Šokantan iskaz dečaka-monstruma Koste Kecmanovića!

Autor:

Hronika

23.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražiteljima rekao da su mu otac Vladimir i instruktor dali samopouzdanje da počini krvavi pir

"NIKOG NE BIH UBIO DA ME TATA NIJE HVALIO!" Šokantan iskaz dečaka-monstruma Koste Kecmanovića!

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecmanović i Vladimir Kecmanović

Dečak-monstrum Kosta Kecmanović šokirao je inspektore kada im je rekao da verovatno ne bi počinio masakr da ga otac Vladimir i instruktor nisu hvalili da dobro gađa iz pištolja.

Naime, on je pojasnio da su mu oni dali samopouzdanje.

- Verovatno se ne bih odlučio da pucam da me oni nisu toliko hvalili - rekao je Kosta istražiteljima.

Dečak koji je u školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja ubio devet drugova i čuvara Dragana Vlahovića rekao je da je pucanje vežbao u Partizanu i da mu prvi kontakt s oružjem nije omogućio otac, već instruktor u streljani kog je opisao kao mršavog, sedog, kratke kose i srednjih godina. Rekao je, takođe, da ga je obučavao da puca iz pištolja glok, kao i da je u streljani bilo i drugih instruktora.

Na taj način je potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa da je Vladimir bio veoma ponosan na to kako njegov sin vešto barata oružjem. Ovaj doktor, radiolog po struci, jednom prijatelju je poslao poruku iz streljane.

- Vidi kako mali dobro puca. On je uz poruku poslao i fotografiju Koste u streljani na kojoj se vidi kako puca iz pištolja, a potom je prijatelju pokazao i sinovljevu metu, na kojoj se vide dobro grupisani pogoci - navodi se.

U ovoj prepisci vidljivo je da Vladimir likuje kako mu je sin obučen da rukuje oružjem. - Vidi kako mali dobro puca, gađa kao specijalac

- On je moj mali Legija - napisao je Vladimir prijatelju.

Ovi dokazi su istražitelje ostavili u šoku, a sve ide u prilog tome da je Vladimir Kecmanović aktivno sina učio da puca, kao i da mu je upravo on omogućio da se upozna s oružjem. Vladimir je, osim u streljanu, Kostu vodio i na ersoft treninge, u kojima se koriste replike pušaka i pištolja koje rade na gas i baterije i ispaljuju plastične kuglice.

Dečak je na taj način naučio kako treba da drži oružje, kako da cilja i pogađa metu u pokretu. atf Lažno kajanje, bez trunke empatije Inače, Kosta je tek u utorak, svedočeći u procesu protiv oca, saznao koga je sve ubio s obzirom na to da se od trenutka krvavog pira nalazi u izolaciji na stručnom posmatranju.

- Nakon hapšenja uopšte nije znao koliko je ubio drugova. U toku tog dana čuo je da je u njegovom krvavom piru bilo deset žrtava, ali i dalje nije znao koga je tačno ubio. Tek tokom svedočenja je saznao imena svih svojih žrtava. On jeste rekao da se kaje, ali to je rekao hladno, bez pokazivanja trunke empatije - kazao je sagovornik.

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

 

Prilikom saslušanja isplivala su i neka saznanja o Kostinom razmišljanju pre masakra

- On se u stanu tog jutra predomišljao šta da radi, razmišljao je koga će da ubije, a koga da poštedi. Otišao je do škole i izvesno vreme sedeo ispred ulaza i spremao se da počini masakr. Tada ga je čuvar Dragan Vlahović, s kojim je inače bio u dobrim odnosima, pozvao da uđe u školu, posle čega je došlo do krvoprolića. Kosta jeste imao spisak školskih drugova koje je hteo da ubije, ali, kad je ušao u školu, samo je izvadio pištolj i pucao u svakoga koga je video - dodao je naš izvor.

Streljački klub pod istragom Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je poseban predmet da bi se utvrdile sve okolnosti u vezi s radom Streljačkog kluba Partizan i Kluba praktičnog streljaštva Partizan i da li su dozvoljavali maloletnicima da pucaju.

Zatraženo je i da se utvrdi da li su Vladimir i njegov sin bili obučeni za rukovanje vatrenim oružjem, kao i da li je otac, protiv kojeg se pred ovim tužilaštvom već vodi istraga zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, donosio svoje vatreno oružje i da li je to oružje oružje koristio i njegov sin.

U tužilaštvu naglašavaju da je potrebno utvrditi i koliko su puta Vladimir i njegov sin koristili usluge streljane, da li je dečak u nju dolazio sam ili u pratnji roditelja i drugo.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sale

25.07.2023 22:38

Treba ga uspavati kao pseto, malog psihopatu..

Olja

28.07.2023 15:05

@Sale - Sale, treba mu pomoci da postane dobar covek. To dete je to sto su njegovi roditelji napravili od njega. Oni snose punu odgovornost. Neizmerno mi je zao ubijene dece , ali osecam tugu i zbog ovog deteta.

Dr

01.08.2023 09:00

Dete je psihopata.Ovi samozadovoljni roditelji nisu hteli da to primete.Ni tri meseca samice na psihijatriji.odvojen od života.on amimičan.bez suza.bez facijalne ekspresije.bez ikakve reakcije.on živi neku svoju irealnu stvarnost i bojim se pomoći nema