OTAC DEČAKA UBICE U VELIKOM PROBLEMU, SUD DONEO ODLUKU! Poslato naređenje Narodnoj banci Srbije - Kecmanovići PREBLEDELI!

Autor:

Hronika

12.07.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac dečaka nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

OTAC DEČAKA UBICE U VELIKOM PROBLEMU, SUD DONEO ODLUKU! Poslato naređenje Narodnoj banci Srbije - Kecmanovići PREBLEDELI!

Foto: Privatna arhiva, YouTube/Printscreen

Pucnjava u Lukavcu po uzoru na Kostu Kecmanovića

Viši sud u Beogradu usvojio je predlog članova porodice ubijenih u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i naložio Narodnoj banci Srbije da novac kojim raspolaže V.K., otac dečaka K.K. koji je počinio masakr, prenese u depozit javnog izvršitelja.

Novac će do visine imovinsko-pravnih zahteva oštećenih (članova porodice ubijenih) biti u depozitu javnog izvršitelja, gde će se čuvati do pravosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Protiv tog rešenja dozvoljena je žalba koja ne zadržava izvršenje rešenja.

Punomoćnik devet oštećenih u krivičnom postupku stavio je predlog da se takva mera donese, te je sud cenio da postoji opasnost po potraživanju oštećenih, odnosno verovatnoća da će bez ovakve privremene mere okrivljeni osujetiti ili znatno otezati naplatu oštećenih tako što će otuđiti, prikriti svoju imovinu ili raspolagati njom na neki drugi način, ne narušavajući time načelo srazmernosti. Načelo srazmernosti znači da V.K. nije zaplenjen sav novac, već samo onoliko koliko je potrebno da se obezbede imovinsko-pravni zahtevi u krivičnom postupku. V.K. je već zabranjeno da upravlja nepokretnostima.

U odnosu na M.K. majku dečaka sud je doneo dve privremene mere kojima joj zabranjuje da nepokretnosti stavi pod hipoteku ili proda. Njoj je zabranjeno da proda automobil koji je u njenom vlasništvu, dok je Narodnoj banci Srbije i javnom izvršitelju je naloženo da sva novčana sredstva kojima raspolaže na računima svih poslovnih banaka, do visine potraživanja porodica u parničnom postupku, prenese i položi u depozit javnog izvršitelja.

Otac dečaka nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

Sumnja se da je K.K. iz očevog pištolja 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osam vršnjaka i čuvara te škole, a ranio još šest osoba, od kojih je jedna devojčica umrla nekoliko dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Vladica

12.07.2023 22:02

Nisu oni to zaradili postenim radom. I to treba na sud odakle im tolika imovina. Ona unistavala dokaze kod ubustava, on hapsen u akciji Sablja... Sve im uzeti i dati odstetu porodicama ubijene dece

Gorrn

12.07.2023 23:13

Imovinu oduzeti od onih koji su emitovali nasilno američko đubre kojim je Kosta Kecmanovi napunio svoju glavu i za koje je sam izjavio da su mu bili inspiracija.

Dragan

13.07.2023 07:54

Kako 9 oštećenih? Jel' se ranjeni ne ubrajaju u žrtve. A onaj ludak iz Niš Ekspresa što je putnike pobio i 20 ubogaljio za čitav život. Njega ne može da snaše više od 8 godina robije? UžaS(rbija) je sigurna kuća za sve moguće krimose i ubice.