ŠOK DETALJ! Ovaj dečak je pokušao da OTME PIŠTOLJ Kosti: Dobio je ŠEST METAKA!

Autor:

Hronika

12.07.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od malih nogu se bavio tenisom, da je preživeo masakr verovatno bi postao vrsan šampion.

ŠOK DETALJ! Ovaj dečak je pokušao da OTME PIŠTOLJ Kosti: Dobio je ŠEST METAKA!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Kosta Kecmanović izvršio masakr u školi

Andrija Čikić je hrabro dete koje je pokušao dečaku ubici Kosti Kecmanoviću oteti oružje kojim je počinio masakr u OŠ Vladislav Ribnikar.

Dečak pun vedrine, radosti, perspektive, slovio je za jednog od najtalentovanijih učenika O.Š. Vladislav Ribnikar. Međutim, njegovi snovi prekinuti su 3. maja, kada ga je, zajedno sa još osam svojih drugara i čuvara škole, ubio vršnjak Kosta Kecmanović.

U pokušaju da zaštiti svoje drugare od sigurne smrti dečak je skočio na Kostu Kecmanovića, ali ga je monstrum upucao šest puta u vrat. 

Andrija nas je napustio kao heroj, hrabro je stao ispred svog dželata u pokušaju da mu otme pištolj i sačuva živote svojih drugara.

Foto: facebook

Andrija Čikić

Suzana i Miloš, bolom slomljeni roditelji, na Fejsbuk profilu podelili su emotivnu i bolnu vest, kojoj je, da drugačije nije odlučio Andrijin vršnjak Kosta Kecmanović koji je tog dana počinio zločin na Vračaru, trebalo da se raduju zajedno sa svojim sinom.

Nažalost, Andrija nije uspeo da sačuva sam sebe, kada je hteo da pobegne i spasi se već je bilo kasno. 

Andrija je bio đak generacije, pun života i dečije nevinosti. Voleo je da svira klavir, bio je izvrstan u tome, na svakom takmičanju je uvek osvajao prestižne nagrade.

Od malih nogu se bavio tenisom, da je preživeo masakr verovatno bi postao vrsan šampion. 

Andrija se bavio fotografijom, bio je jako talentovan i istaknut u toj umetnosti. Dečak pun vedrine, radosti, perspektive, slovio je za jednog od najtalentovanijih učenika te osmoletke. Njegovi roditelji, dva meseca nakon pogibije, objavili su samo jedan u nizu Andrijinih radova za koje je dobio nagradu, a ono što je dečak iz svoje glave preneo na papir, slama srca.

Ali nažalost to su sve samo sećanja.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Veronika

12.07.2023 10:36

Ogroman gubitak za roditelje, koji su sve dali da ga vaspitaju kako to i dolikuje, a i za sve nas je to pogubno kao društvo jer smo izgubili jednog velikog umjetnika i sportaša, Čovjeka s velikom početnicom. Duša me boli za tim dečakom, neshvatljivo, kako sudbina može biti okrutna i nepravedna prema nevinima, onima koji zaslužuju samo najbolje. Dragi, jedinstveni Andrija počivaj u miru, anđeo glazbe.

Tanja

12.07.2023 10:36

Suza suzu stize🙏

Tijana

12.07.2023 11:40

Kaki kazniti monstruma koji je to ucinio nevinoj deci, koji je unistii zivote njihovim roditeljima iz ciste obesti?! Zato sto je gledao masovna ubistva i poistovetio se sa ubicama, koji je hteo da bude poznat na tik toku! Boze imali te?!

Jajce

12.07.2023 13:10

Ima divna pjesma Hanke Pladum o majci i rijeci te pjesme kazu "Da je meni ove noci tebe sanjati, majko da mi hoces mila moja, na san doci ti ,da me utjesis da me ohrabris, valja meni na ovom svijetu sama ostati" Sva bol gubitka ,onoga sto se ne moze preboljeti je iskazana u tim rijecima.Koliko puta ce roditelji te djece moliti Boga makar u snu da vide njihovu djecu ,koliko puta ce piti kafu sa slikama njihove djecice ispred njih ,koliko puta ce odlaziti u djeciju sobicu i plakati nad praznim krvetima djece ,koliko rodjendana ce u suzama docekati .Svi su na gubitku .Roditeljima zelim sto priji oporavak ,neka budu ponosni na sebe jer su bili najbolji roditelji koji su vaspitali njihovu djecu da budu najbolji od najboljih ,da budu voljeni od cijeloga svijeta.Svi smo mi rodjeni sa nasim sudbinama koje su nam ispisane mnogo prije nego smo rodjeni.Njihova sudbina je bila da imaju najbolju djecu i da oni budu najbolji roditelji .

Odgovori 5 10