ŠOK DETALJ! Ovaj dečak je pokušao da OTME PIŠTOLJ Kosti: Dobio je ŠEST METAKA!

Autor:

Hronika

12.07.2023

09:18

Od malih nogu se bavio tenisom, da je preživeo masakr verovatno bi postao vrsan šampion.

ŠOK DETALJ! Ovaj dečak je pokušao da OTME PIŠTOLJ Kosti: Dobio je ŠEST METAKA!

Privatna arhiva, Tanjug, Vladimr LUkic

Komentari (5)

Loading
Veronika

12.07.2023 10:36

Ogroman gubitak za roditelje, koji su sve dali da ga vaspitaju kako to i dolikuje, a i za sve nas je to pogubno kao društvo jer smo izgubili jednog velikog umjetnika i sportaša, Čovjeka s velikom početnicom. Duša me boli za tim dečakom, neshvatljivo, kako sudbina može biti okrutna i nepravedna prema nevinima, onima koji zaslužuju samo najbolje. Dragi, jedinstveni Andrija počivaj u miru, anđeo glazbe.

Tanja

12.07.2023 10:36

Suza suzu stize🙏

Tijana

12.07.2023 11:40

Kaki kazniti monstruma koji je to ucinio nevinoj deci, koji je unistii zivote njihovim roditeljima iz ciste obesti?! Zato sto je gledao masovna ubistva i poistovetio se sa ubicama, koji je hteo da bude poznat na tik toku! Boze imali te?!

Jajce

12.07.2023 13:10

Ima divna pjesma Hanke Pladum o majci i rijeci te pjesme kazu "Da je meni ove noci tebe sanjati, majko da mi hoces mila moja, na san doci ti ,da me utjesis da me ohrabris, valja meni na ovom svijetu sama ostati" Sva bol gubitka ,onoga sto se ne moze preboljeti je iskazana u tim rijecima.Koliko puta ce roditelji te djece moliti Boga makar u snu da vide njihovu djecu ,koliko puta ce piti kafu sa slikama njihove djecice ispred njih ,koliko puta ce odlaziti u djeciju sobicu i plakati nad praznim krvetima djece ,koliko rodjendana ce u suzama docekati .Svi su na gubitku .Roditeljima zelim sto priji oporavak ,neka budu ponosni na sebe jer su bili najbolji roditelji koji su vaspitali njihovu djecu da budu najbolji od najboljih ,da budu voljeni od cijeloga svijeta.Svi smo mi rodjeni sa nasim sudbinama koje su nam ispisane mnogo prije nego smo rodjeni.Njihova sudbina je bila da imaju najbolju djecu i da oni budu najbolji roditelji .

Odgovori 5 10
Majka

12.07.2023 21:55

Andrija, drago dete počivaj u miru. Andjeli te čuvali a tvojim roditeljima dali utehu u neizrecivoj tugi. Monstrumu i njegovim roditeljima odrediti adekvatnu kaznu