NOVA BAHATOST KOSTINE MAJKE: Ovo što je uradila na granici ŠOKIRALO JE SVE!

Autor:

Hronika

11.07.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović je zaustavljena na granici kada je pokušavala da napusti zemlju, a ono što je rekla na saslušanju je šokantno.

NOVA BAHATOST KOSTINE MAJKE: Ovo što je uradila na granici ŠOKIRALO JE SVE!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Miljana Kecmanović, majka dečaka Koste Kecmanovića (13) koji je odgovoran za masakr u OŠ "Vladislav Rubnikar", 24. juna je pokušala da pređe granicu preko prelaza Prohor Pčinjski, ali je odmah zaustavljena. Kako saznaje portal Republika.rs Miljana Kecmanović je vraćena nazad i saslušana, a nju je jedino zanimalo ko će da joj vrati automobil sa granice.

Kako smo ranije pisali, Miljana Kecmanović je 24. juna primećena kako pokušava da pređe granicu sa mlađim detetom. Granična policija je odmah reagovala i vratila nazad gospođu Kecmanović.

Prema ekskluzivnim saznanjima do kojih je došao portal Republika.rs, Kostina majka je saslušana, a prilikom objašnjenja gde se uputila, prekinula je istražitelje i pitala ko će da joj vrati automobil sa granice Prohor Pčinjski.

- Na pitanja je odgovarala taksativno i gotovo nezainteresovano i u više navrata je prekidala inspektore svojim pitanjima. Jedno od onih najšokantnijih se odnosilo na njeno vozilo koje je ostalo na granici. Kostina majka je izgovorila: "Hoćete li sada vi da mi vratite auto sa granice?", na šta su se istražitelji zbunili. Naime, to je ono što u tom trenutku ne bi trebalo da je važno, ali izgleda da je Miljani Kecmanović bilo - navodi za portal Republika.rs dobro obavešten izvor.

Majka dečaka i njena ćerka vraćene su sa graničnog prelaza jer je u toku istraga protiv majke, a privremeno im je blokirana sva imovina. 

MUP je odmah zatražio i da se Miljani Kecmanović ipak izrekne mera zabrane napuštanja teritorije Srbije ili grada Beograda.

Podsetimo, kako je već objavljeno majka nema izrečenu zabranu napuštanja zemlje prebivališta, ali je protiv nje u toku istraga i ona u svakom trenutku mora biti dostupna istražnim organima.

Porodica dečaka ubice inače je tužena i od strane roditelja čije je devetovo dece pobijeno u masakru.

Otac dečaka se od nemilog događaja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv opšte sigurnosti jer je, kako se sumnja, obučavao u streljani maloletnog sina da puca i nije adekvatno obezbedio mesto u kom je držao pištolje, za koje ima dozvolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Tanja

11.07.2023 11:32

Sebicna,tako je i sina vaspitala,samo misli na sebe.Dok mi idemo na groblje,dajemo parastose ona bi da putuje...suza suzu stize .

Vera

11.07.2023 12:15

@Tanja - Gospode bože koji sebičluk bez savesti i saosečanja, toliko dece pobijeno ni krivi ni dužni, a njoj samo materialnost na pameti, fuj...

Odgovori 3 11
Tati

11.07.2023 12:58

@Tanja - Jadna zena, ulozila je sve sta je mogla, ali je rodila psihopatu, i sada hoce da spase svoje drugo dete!!! Jedite govna, smece novinarsko!!!!

Odgovori 23 19
Milan

11.07.2023 14:09

@Tati - E pa papaj i ti ... sve se vraća, sve se plaća !