IZGLEDA DA DEČAK UBICA NIJE HLADNOKRVNI PSIHOPATA, VEĆ OBIČNO DERIŠTE! Reakcija na hapšenje oca pokazala je njegovo pravo lice: On nije propalica, već doktor!

Autor:

Hronika

03.07.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica iz Ribnikara je reagovao na to kada je čuo da mu je otac uhapšen.

IZGLEDA DA DEČAK UBICA NIJE HLADNOKRVNI PSIHOPATA, VEĆ OBIČNO DERIŠTE! Reakcija na hapšenje oca pokazala je njegovo pravo lice: On nije propalica, već doktor!

Foto: printscreen, Nemanja Pancic

Kosta, Miljana i Vladimir Kecmanović

Sama pomisao da osumnjičeni dečak dok boravi u psihijatrijskoj ustanovi koju čuva policija, nakon počinjenog masovnog zločina razmišlja o svojoj budućnosti, dok je svojim vršnjacima istu tu svetlu i perspektivnu budućnost ugasio pre tačno dva meseca je neshvatljiva.

- Želja za budućnost mi je da kupim kamp prikolicu i putujem po svetu - ovo je izjavio dečak (13) u danima posle zločina koji je izvšio pre tačno dva meseca u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je naoružan upao u školu i ubio drugare i čuvara obezbeđenja, dok je nekoliko ranio. 

Fasciniran Afrikom

- Fasciniran sam Afrikom i stalno maštam o ratu - navodno je rekao dečak u jednom od razgovora posle zločina, nakon što je izjavio da bi voleo da kamp prikolicom putuje po svetu. U razgovoru sa psiholozima i stručnim licima, dečak je do sada upotrebio i niz stručnih izraza i reči koje ne priliče detetu njegovih godina.

Kada je dečak čuo da mu je otac uhapšen, rekao je da se nada da će prema njemu dobro postupati.

- Dečak je naveo da njegov otac nije propalica već doktor i da se nada da prema njemu lepo postupaju. Recimo, on ne kaže hapšenje, već lišavanje slobode, a umesto ubiti kaže "eliminisati žrtvu" - navodi se.

- Kada govori o oružju, on upotrebljava reči kalibar, zna gotovo sve marke pištolja i pušaka i kog su kalibra, koja municija ide za koje vatreno oružje - dodaju.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Aida Svrakic

03.07.2023 13:11

ON JE LUĐAK A NE DIJETE ILI UBICA. ŠTA OD LUĐAKA OČEKIVATI VEĆ SAMO LUDILO. ZATVORITI ZA ČITAV ŽIVOT.

Odgovori 21 17
Milosevic

03.07.2023 16:42

@Aida Svrakic - јадно дете и његови родитељи се надају да је добро

Odgovori 30 36
Svetlana

03.07.2023 18:44

@Milosevic - Jadna su neduzna deca koju je ubio

Odgovori 7 12
Radmila

05.07.2023 12:07

@Svetlana - Jadna su sva nasa deca, u kakvoj moralno i ekonomski propaloj drzavi zivimo