"HTEO BIH DA KUPIM KAMP KUĆICU!" Dečak ubica ležeći na psihijatriji mašta o veseloj budućnosti, planira da putuje - dok se roditelji njegovih žrtava guše u suzama!

Autor:

Hronika

03.07.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica opet šokira izjavama.

"HTEO BIH DA KUPIM KAMP KUĆICU!" Dečak ubica ležeći na psihijatriji mašta o veseloj budućnosti, planira da putuje - dok se roditelji njegovih žrtava guše u suzama!

Foto: MUP Srbije

Sama pomisao da osumnjičeni dečak dok boravi u psihijatrijskoj ustanovi koju čuva policija, nakon počinjenog masovnog zločina razmišlja o svojoj budućnosti, dok je svojim vršnjacima istu tu svetlu i perspektivnu budućnost ugasio pre tačno dva meseca je neshvatljiva.

- Želja za budućnost mi je da kupim kamp prikolicu i putujem po svetu - ovo je izjavio dečak (13) u danima posle zločina koji je izvšio pre tačno dva meseca u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je naoružan upao u školu i ubio drugare i čuvara obezbeđenja, dok je nekoliko ranio.

Hladnokrvan 

- Dečak je za ova dva meseca navodno, samo dva puta stručnjacima u psihijatrijskoj ustanovi rekao "da mu je žao što je počinio zločin". Osumnjičeni maloletni ubica nijednog trenutka nije pokazao kajanje, niti empatiju za masakr koji je počinio iz očevog pištolja - kažu.

Samo je u dva navrata izrekao da oseća pokajanje jer je ubio čuvara škole D. V. sa kojim je bio u dobrim odnosima. Da bi nakon nekog vremena pitao i za zdravlje svog najboljeg prijatelja kog je teško ranio u pucnjavi, gde je naveo "da mu je žao što ga je pogodio i da nije hteo njega da ga upuca".

Teško povređeni dečak, podsetimo, nalazi se na lečenju u Čikagu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Tanja

03.07.2023 08:58

Sebican,isto se ponasa kao i roditelji.I roditelji bi na more u Ameriku,kao da im sin nije napravio ovaj stravican zlocin.Pucati u svoje drugare i razmislati i dalje samo o sebi.

Miroslav

03.07.2023 09:26

Pustite dete u inostranstvo da živi svoj život i dajte mu njegovo nasleđe da završi školu sa sestrom. A oca i majku na 30 godina robije bez prava zapošljenja i penzije kako ovde tako i u svetu. Jer oni su krivi. Pa ja koji sam bio policajac 57 metaka nebih ispalio u 20-toj sa 2 CZ-99 da ubijem nedužne. A i da su mi dužni svi teško bi bilo da to uspem. Znači otac je kriv. A majka je mogla pozvati policiju i sve to sprečiti. Ili barem oprati sebe i kćerkicu. Jer je znala da je to opasno. Najmanje opasno za njih u kući a i šire. Imovinu dati da se ćerkica i ovaj ubica školuju preko i ostalo poginulo deci njihovima ravnopravano. Otac ga je napravio ubicom a majka podržala ne činjenjem radnje sprečavanja takve situacije. E da nisu policajci i socijalne službe reagovale na eventualnu prijavu majke onda bi bio kriv vrh države u kojoj se desio slučaj.

Odgovori 7 16
Tijana

03.07.2023 11:30

@Miroslav - Izvini brate, ali vidi se da si bio policajac! Pusti malo strcnije da ne kazem pametnije, da odluce o ovom slucaju!

aca

03.07.2023 14:18

@Miroslav - Jel bi voleo da sa tvojim unucima ide u razred kad ga puste?