PROTIV BRATA I SESTRE IZ PAKLA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Svirepo ubili maćehu - oca preko 40 puta UBADALI!

Autor:

Hronika

14.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Jagodili podiglo je otpužnicu protiv Marka i Milice Pavlović.

PROTIV BRATA I SESTRE IZ PAKLA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Svirepo ubili maćehu - oca preko 40 puta UBADALI!

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock

Protiv Marka Pavlovića (23) iz sela Trešnjevica kod Paraćina, Više javno tužilaštvo u Jagodini podiglo je optužnicu zbog sumnje da je početkom februara nožem zaklao maćehu Marinu M. (50), a onda oca Miloša Pavlovića (58) izbo nožem uz pomoć sestre Milice Pavlović (27) protiv koje je takođe podignuta optužnica.

Republika

Foto: Facebook

Milica i Marko Pavlović

Podsetimo, Pavlović je priznao da je ubio maćehu, a da je onda sa sestrom pokušao da ubije oca tako što su ga metalnom šipkom ubadali.

- Priznao je da je ubio maćehu Marinu. Policija ju je zatekla kako leži mrtva na stomaku. Krvi je bilo svuda. Marko je, prema nezvaničnim informacijama, ocu zadao više od 40 uboda. Uhapšeni mladić nema dosije, a izjavio je da mu je smetala njena veza i njegovog oca - rekao je izvor za Telegraf.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ubijena Marina M., otac Miloš Pavlović

Otac Miloš je uspeo da pobegne kod komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć i policiju. Milica Pavlović je uhapšena odmah, dok je Marko bio u bekstvu, pa se predao sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading