SILOVAO TROGODIŠNJU DEVOJČICU, PA JE SVIREPO UBIO! Otkriveno šta u NAJČUVANIJEM zatvoru radi monstrum koji je malu Anđeliju lišio života!

Autor:

Hronika

14.07.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog monstruoznog ubistva trogodišnje devojčice i komšinice, dobio kaznu zatvora od 40 godina koju izdržava u zatvoru ''Nova skela''.

SILOVAO TROGODIŠNJU DEVOJČICU, PA JE SVIREPO UBIO! Otkriveno šta u NAJČUVANIJEM zatvoru radi monstrum koji je malu Anđeliju lišio života!

Foto: MUP Srbije, privatna arhiva

Vladica Rajković (34) je 2016. godine počinio svirepi zločin kada je silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, a mesec dana ranije ubio komšinicu Draganu Stanković (47) u selu Vratarnica kod Zaječara. Za zločine koje je počinio je osuđen na kaznu zatvora od 40 godine koju izdržava u zatvoru ''Nova skela'', KPZ Beograd, jednom od najčuvanijih zatvora u Srbiji gde se nalaze ''najgori zločinci.''

- On je skroz miran i povučen. Nije imao nikad nikakve ispade niti je izazivao bilo kakve probleme u zatvoru - nezvanično saznaje Telegraf.

Iako ga se porodica odrekla nakon saznanja o zločinima koje je počinio, navodno su počeli da ga posećuju i nose pakete u zatvor, a on svakog dana ide u šetnju u krugu zatvora u pratnji čuvara.

Republika

Foto: MUP Srbije, privatna arhiva

Anđelina Stefanović

Podsetimo, Anđelina je 9. jula 2016. otišla u komšiluk na rođendan svoje drugarice, na kom je bio i rođak domaćina Vladica Rajković. On je predveče sa rođendana izašao i poveo sa sobom malu Anđelinu. Nakon sat vremena su gosti primetili da nema ni njega ni Anđeline, ali se on ubrzo vratio i tvrdio da ne zna gde je devojčica, te da je on išao kući da se presvuče.

Ljudi mu nisu poverovali, odmah su shvatili da je samo on mogao da je otme, a on je iste noći priznao policiji da ju je odveo nedaleko od sela, gde ju je silovao i ubio tako što joj je kamenom razbio glavu. Policajci koji su pronašli unakaženo telo devojčice su se slomili i nisu mogli da zadrže suze.

Republika

Foto: MUP Srbije

Vladica Rajković

Takođe, tokom istrage je otrkiveno da je Vladica mesec dana ranije ubio komšinicu Draganu Stanković (47) kojoj je dugovao novac. Kada ju je ubio, opljačkao ju je, telo umotao u tepih i kolicima je odvezao do Timoka, gde je telo ubijene bacio u reku. Policija ga je za to sumnjičila i pre ubistva male Andeline, ali Vladica je tada uspešno prošao na poligrafu, pa je pušten na slobodu.

Na suđenju se pravdao da se ne seća ubistva male Anđeline jer je bio pijan, dok je na psihijatrijskom veštačenju utvrđeno da je bio uračunljiv, nakon čega je osuđen na 40 godina robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading